Bilutleie på Duisburg

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Duisburg-stasjon

Adresse

Paul-Esch-Strasse 57, 47053 Duisburg, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
06:00 - 18:00
Lør
06:00 - 14:00
Søn
08:00 - 12:00
Helligdager
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Duisburg

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Duisburg sentrum i Tysklands delstat Nordrhein-Westfalen. Med Europas største havn og sin nærhet til Düsseldorf er Duisburg et senter for finans og stålprodukson og et attraktivt mål for forretningsreisende. Men også ferierende vil bli godt tatt vare på hos Sixt, enten du er interessert i berg-og-dal-bane, den lokale dyrehagen eller vakker, historisk arkitektur. Blant byens mange museer er det tyske vannveimuseet og museet for kultur og historie blant de mest populære. Med hele to botaniske hager og en landskapspark har også Duisburg noe for den planteinteresserte. En knapp halvtimes kjøring fra Sixt i Duisburg sentrum finner du et av de mest populære hotellene for forretningsreisende, Hotel Landhaus Milser. Idyllisk plassert ved en innsjø har du herfra kort vei til både fornøyelsesparken og den nærmeste golfklubben.
Kom deg raskt og behagelig frem med egen leiebil i Duisburg

Kom deg raskt og behagelig frem med egen leiebil i Duisburg

Vi har gjort det lett for deg å finne den rette leiebilen i Duisburg sentrum. Uansett hvordan dine reiseplaner ser ut, vil du kunne finne en leiebil som passer deg, og du kan skreddersy det til akkurat din reise. Her kan du velge mellom gunstige sedaner, fleksible stasjonsvogner, romslige minibusser, behagelige cabrioleter, kraftige SUV-modeller og luksuriøse sportsbiler og coupéer. Vi hos Sixt vil sørge for at du får en bilmodell i den kategorien du har booket, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller varierer ved ankomst. Skal du kjøre langt, kan det lønne seg å bestille ubegrenset kjørelengde og registrere en ekstra sjåfør på forhånd. Disse og flere tilleggsgoder som skadeforsikring og barnesete kan du bestille for kun små tilleggskostnader hos oss.
Show more
Greit å vite når du leier på Duisburg
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Duisburg?
For å leie en bil med SIXT ved Duisburg må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Duisburg.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Duisburg?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 625 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Veien til Sixt
(4,7)
Overlevering av kjøretøy
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Duisburg

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Duisburg?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Duisburg?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?