Bilutleie på Düren

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Düren-stasjon

Adresse

Veldener Strasse 1c, 52349 Düren, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:30 - 18:00
Lør
08:00 - 12:00
Søn
11:00 - 13:00

Våre tjenester ved Düren

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Düren! Etter store ødeleggelser under andre verdenskrig er den lille byen i Vest-Tyskland komplett gjenoppbygget. Den er kjent for sin papir-produksjon, huser et eget papirmuseum, et hyggelig shopping- og restaurantområde i sentrum og vakre naturområder i utkanten av byen. Med en egen leiebil i Düren kan du enkelt ta deg fra Sixts stasjon til en av de mange flotte vandringsrutene eller ut av byen til en av middelalderbyene Nideggen og Monschau. Kun en halvtime syd for vår filial med bil finner du den populære Eifel Nasjonalpark med et stort nettverk av stier, elver og skogområder. Fra Düren tar du deg til både Aachen i vest og Köln i øst på kort tid med egen leiebil fra Sixt.
Opplev Vest-Tyskland med egen leiebil

Opplev Vest-Tyskland med egen leiebil

Her på Sixt er vi eksperter på å gi deg den beste reiseopplevelsen i Tyskland ved å sørge for et gunstig, fleksibelt og komfortabelt transportmiddel som du kan skreddersy etter dine unike behov. Her kan du velge mellom moderne og pålitelige kjøretøyer i kategoriene kompakte sedaner, romslige minibusser, brukervennlige stasjonsvogner, kraftige SUV-er og raske sportsbiler. Dersom du planlegger en lengre tur kan det lønne seg å forhåndsbestille både fri kjørelengde og forsikring av både bil og person. Dette og flere gode tilleggstjenester kan du enkelt booke til lave tilleggskostnader via våre nettsider hos Sixt bilutleie i Düren. Nøl aldri med å benytte deg av vår utmerkede kundeservice dersom du har spørsmål vedrørende for eksempel leieavtale. Vi sørger for at du får en bil i ønsket kategori, men merk at enkelte modellers tilgjengelighet vil kan variere ved ankomst.
Show more
Greit å vite når du leier på Düren
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Düren?
For å leie en bil med SIXT ved Düren må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Düren.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Düren?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 456 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)
Service under og etter utleien
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Düren

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Düren?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Düren?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?