Bilutleie
Düren
Kollaps
Tyskland // Düren
Endre personlige detaljer

Leiebil Düren: Sixt Bilutleie online

Düren ligger helt vest i Tyskland, med kort avstand til veldig mange severdigheter. Storbyområdet Essen og Köln ligger bare en rask kjøretur unna, og du finner flere fine naturområder mot sør. Du gjør dermed klokt i å leie bil fra Sixt i Düren, siden du da kan bevege deg rundt på mest mulig effektiv måte. I utvalget vårt har du alle tenkelige kategorier kjøretøy; familiebiler til allment bruk, 4x4 som har ekstra godt veigrep, bensingjerrige kompaktbiler, sportsbiler så du kan kjøre på Autobahn med stil, eller minibusser så du ikke trenger å tenke på plassmangel. Bilutleie fra Sixt i Düren er dermed en smart og effektiv løsning.

 
 • Düren

  Sixt Bilutleie
  Veldener Strasse 1c
  52349 Düren

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.11:00 - 13:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Det vil ikke bli noe problem å skaffe seg leiebil i Düren

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Düren og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det følger med fri kjørelengde på våre aller fleste kategorier, slik at du kan kjøre rundt så mye du vil, og aircondition er installert i alle våre modeller. Med smarttelefonen kan du få valgt en spesifikk modell ved utlevering, og da kan det kanskje friste med SUV-en BMW X5 eller den praktiske VW Sharan. Skulle du ha ytterligere behov og ønsker kan du bestille oppgraderinger som ekstra beskyttelse for bilen eller barnesete til de minste.

Det er mye du kan gjøre med leiebil i Düren

Det store torget Kaiserplatz mid i Düren gir deg en smakebit av folkelivet i byen, og prøv flere av de fine kafeene hvor du finner tyske spesialiteter. Dra til Garzweiler og se det enorme gruvelandskapet som kan minne om det å være på månen, og det tar under en halvtime å komme seg til Köln mot øst. Siden du befinner deg langt vest i Tyskland kan du på én dag få besøkt alle tre Benelux-landene, så du kan få opplevd mye når du disponerer ditt eget kjøretøy fra Sixt i Düren.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service