Bilutleie på Delmenhorst

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Delmenhorst-stasjon

Adresse

Weberstr.6/Jute Center, 27753 Delmenhorst, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 15:30
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Delmenhorst

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Delmenhorst sentrum stasjon! Når du befinner deg i Delmenhorst, kan du med letthet komme deg til byer som Bremen og Hamburg, og det er kort avstand til Tysklands nordkyst der det er mye interessant å få med seg. Filialen vår ligger rett ved Delmenhorst togstasjon som har god tilknytning til resten av Tyskland, og flere kjøpesentre ligger like i nærheten. En knapp kilometer mot sør ligger kulturminnet Buginsel Delminhorst i fine omgivelser, og som de fleste byene i Tyskland er det interessant arkitektur i bykjernen du kan få med deg. Rett sør for byen kan du komme deg inn på motorveien 28 som tar deg raskt mot øst eller vest, og dermed er det mange fordeler ved å leie bil på Delmenhorst sentrum stasjon.
La oss ordne med transporten for deg i Delmenhorst

La oss ordne med transporten for deg i Delmenhorst

Sixt tilbyr alle kategorier som hjertet kan begjære, og bilflåten vår oppgraderes til stadighet for å holde tritt med utviklingen. Velg mellom sedan og stasjonsvogn for vanlig bruk, kompaktbiler som passer perfekt for bykjøring, 4x4 som ligger svært godt på veien, minibusser for deg som kanskje har mye bagasje, eller sportsbiler for deg som vil ha noe ekstravagant. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Med de fleste kategoriene våre sørger vi for at du slipper å holde øye med kilometertelleren, og du kan spørre oss om muligheten for døgnåpen innlevering av kjøretøyet. Prøv gjerne også tilleggstjenester som dieselmotor og ekstra førertillatelse, så får du se hvor enkelt det er ha leiebil fra Delmenhorst sentrum stasjon.
Show more
Greit å vite når du leier på Delmenhorst
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Delmenhorst?
For å leie en bil med SIXT ved Delmenhorst må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Delmenhorst.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Delmenhorst?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 192 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie på Delmenhorst

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Delmenhorst?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Delmenhorst?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?