Bilutleie i Deggendorf

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Deggendorf

Ingen sak å finne leiebil i Deggendorf

Ingen sak å finne leiebil i Deggendorf

Deggendorf ligger ved breddene til elven Donau som har spilt en viktig rolle for transport i det sentrale Europa. Byen ligger nært landegrensene til Østerrike og Tsjekkia, og det finnes derfor mange muligheter her. De kan du best få nytte av ved å leie bil i Deggendorf, siden du da selv bestemmer reiseruter og avgangstider. I utvalget vårt har vi kategoriene familiebiler til normalt bruk, kompaktbiler for deg som kommer til Tyskland på egen hånd, 4x4 hvis du vil ha god framkommelighet, premium-modeller for det lille ekstra, eller minibusser med ekstra god plass. Kjøretøyene våre er hentet blant de nyeste bilmodellene, så du er i trygge hender når du bruker Sixt bilutleie.Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Deggendorf og ekstratjenestene som er tilgjengelige. For å slippe stress på siste oppholdsdag kan du avtale døgnåpen innlevering av kjøretøyet, mens tredjepartsforsikring som alltid er forhåndsbetalt for vil gi deg ekstra trygghet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du vil få god bruk for fri kjørelengde som er inkludert for samtlige modeller, og fine tilleggstjenester som ekstra sjåfør og GPS gjør at det blir mye lettere å komme seg rundt i Deggendorf og omegn.
Hva kan du oppleve med leiebil i Deggendorf?

Hva kan du oppleve med leiebil i Deggendorf?

Deggendorf har et meget hyggelig bysentrum med koselig stemning, og spesielt det store torget i kjernen av sentrum bør du få med deg. Langs bredden av Donau er det mange fine grøntarealer, og du vil nok også se elvebåter av forskjellige slag som seiler opp og ned elven. Storbyen München der opplevelsene står i kø ligger i rimelig kjøreavstand mot sydvest, men det er faktisk litt kortere avstand til den vakre byen Salzburg i Østerrike. Se Tyskland fra sin beste side med Sixt bilutleie i Deggendorf.
Show more
Greit å vite når du leier i Deggendorf
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Deggendorf?
For å leie en bil med SIXT ved Deggendorf må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Deggendorf.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Deggendorf?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Deggendorf. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Deggendorf

Hva trenger jeg for å leie en bil i Deggendorf?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Deggendorf?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Deggendorf?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Deggendorf

Vis mer