Bilutleie i Darmstadt

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Darmstadt

Ekstragoder med leiebil i Darmstadt

Ekstragoder med leiebil i Darmstadt

Sixt vil ordne med en topp moderne og sikker leiebil i Darmstadt for deg. Byen ligger like sør for Frankfurt am Main, som er Tysklands femte største by og økonomiske senter, og dermed kan du benytte deg av vår bilutleie i Darmstadt for flere storbyopplevelser. Kategoriene du finner ved våre filialer i Darmstadt er sedan og stasjonsvogn til kjernefamilien, 4x4, premiumbiler eller varebiler hvis du har mye bagasje med deg. Det kommer fri kjørelengde med samtlige kjøretøy, og dermed kan du bli lommekjent med veinettet i Darmstadt og Frankfurt. Tredjepartforsikring er også et av våre inkluderte goder.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Darmstadt og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har flere stasjoner for bilutleie plassert på strategiske steder — spesielt er byens sentralstasjon et viktig knutepunkt for trafikk. Du kan velge deg tilleggstjenester som navigasjonssystem for å finne frem uten problemer, ekstra sjåførtillatelse og automatgir som gjør det komfortabelt å kjøre rundt i Darmstadt. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ved de fleste av våre stasjoner, kan du avtale å levere leiebilen tilbake også utenom kontorets offisielle åpningstider.
Hva du kan oppleve med leiebil i Darmstadt? Darmstadt har mye interessant arkitektur å by på, for eksempel Hundertwasserhaus Waldspirale og alle bygningene i jugendstil. Du vil finne en av Tysklands flotteste rosehager i Orangerie, som er en park i barokkstil med flere fontener. Jugendstilbad tilbyr velvære for deg som ønsker et spaopphold, og for deg som er glad i tyske ølsorter, har Darmstadt flere bryggerier du kan besøke. Sixt venter på å ta imot din bestilling og skaffe deg en pålitelig leiebil i Darmstadt.
Show more
Greit å vite når du leier i Darmstadt
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Darmstadt?
For å leie en bil med SIXT ved Darmstadt må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Darmstadt.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Darmstadt?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Darmstadt. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,5
Basert på 1259 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Darmstadt

Hva trenger jeg for å leie en bil i Darmstadt?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Darmstadt?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Darmstadt?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Darmstadt

Vis mer