Bilutleie
Darmstadt
Kollaps
Tyskland // Darmstadt
Endre personlige detaljer

Leiebil i Darmstadt: Sixt Bilutleie Online

Sixt vil ordne med en topp moderne og sikker leiebil i Darmstadt for deg. Byen ligger like sør for Frankfurt am Main, som er Tysklands femte største by og økonomiske senter, og dermed kan du benytte deg av vår bilutleie i Darmstadt for flere storbyopplevelser. Kategoriene du finner ved våre filialer i Darmstadt er sedan og stasjonsvogn til kjernefamilien, 4x4, premiumbiler eller varebiler hvis du har mye bagasje med deg. Det kommer fri kjørelengde med samtlige kjøretøy, og dermed kan du bli lommekjent med veinettet i Darmstadt og Frankfurt. Tredjepartforsikring er også et av våre inkluderte goder.

 
 • Darmstadt
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Darmstadt

  Sixt Bilutleie
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ekstragoder med leiebil i Darmstadt

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Darmstadt og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi har flere stasjoner for bilutleie plassert på strategiske steder — spesielt er byens sentralstasjon et viktig knutepunkt for trafikk. Du kan velge deg tilleggstjenester som navigasjonssystem for å finne frem uten problemer, ekstra sjåførtillatelse og automatgir som gjør det komfortabelt å kjøre rundt i Darmstadt. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ved de fleste av våre stasjoner, kan du avtale å levere leiebilen tilbake også utenom kontorets offisielle åpningstider.

Hva du kan oppleve med leiebil i Darmstadt?

Darmstadt har mye interessant arkitektur å by på, for eksempel Hundertwasserhaus Waldspirale og alle bygningene i jugendstil. Du vil finne en av Tysklands flotteste rosehager i Orangerie, som er en park i barokkstil med flere fontener. Jugendstilbad tilbyr velvære for deg som ønsker et spaopphold, og for deg som er glad i tyske ølsorter, har Darmstadt flere bryggerier du kan besøke. Sixt venter på å ta imot din bestilling og skaffe deg en pålitelig leiebil i Darmstadt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service