Bilutleie
Dachau
Kollaps
Tyskland // Dachau
Endre personlige detaljer

Leiebil i Dachau: Sixt Bilutleie Online

Sixt gjør det enkelt å ordne med bilutleie i Dachau. Vi har effektiv betjening og pålitelige kjøretøy som tar deg frem uten problemer. Dette er en svært innholdsrik del av Tyskland, med mange interessante byer og landskap som best kan oppleves med en leiebil i Dachau. Vi tilbyr deg familiebiler, 4x4 som ligger godt på veien, et rikt utvalg av premiumbiler eller minibusser for storfamilien. Med ubegrenset kjørelengde inkludert kan dra ut på lange oppdagelsesturer uten å måtte bekymre deg over antall tilbakelagte kilometer, og tredjepartforsikring bidrar til din sikkerhet bak rattet.

 
 • Dachau

  Sixt Bilutleie
  Newtonstr. 8
  85221 Dachau

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Dachau?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Dachau og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Veinettet i Tyskland er meget modernisert, men GPS er likevel et nyttig ekstragode som kommer med de aller fleste av våre bilmodeller. Med barnesete og ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis, vil alle passasjerer få en behagelig og avslappende tur i Dachau. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Våre imøtekommende ansatte vil også med glede gi deg reisetips i og rundt Dachau.

Hva du kan se med leiebil i Dachau?

Dachau har, som mange tyske byer, en gammel bydel der du finner mange bygg fra Middelalderen, og byggestilen her er helt annerledes enn dagens moderne byggverk. For et dypdykk i historien kan du bli med på arrangerte turer til det som en gang var Dachau konsentrasjonsleir, og her kan du se hvordan forholdene var for de innsatte. Dachau Slott er også absolutt verdt å få med seg. Mange som bor her pendler til den nærmeste storbyen München, bare 30 kilometer unna, og med leiebilen fra Dachau kan du også stikke innom denne byen som er et av Tysklands mest populære reisemål. Sixt ser frem til å få gitt deg nøklene i hånden til ditt kjøretøyet slik at turen kan begynne.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service