Bilutleie i Chemnitz

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Våre tjenester ved Chemnitz

Leiebil i Chemnitz med flere muligheter

Leiebil i Chemnitz med flere muligheter

Sixt er en av de største og eldste tilbyderne innen bilutleie i bransjen er du er derfor kommet til riktig sted dersom du ønsker å leie bil i Chemnitz. Vi har filialer på flere strategiske plasseringer i Chemnitz, noe som gjør at vi aldri er langt unna, og utvalget vårt av kjøretøy har noe for enhver smak. Enten du er her i jobbsammenheng eller på ferie, kan du velge blant økonomibiler, familiebiler, romslige SUV-modeller, luksusmodeller for den kresne eller minibusser dersom du har mye bagasje. Det er vinterdekk inkludert med samtlige modeller, og air condition gjør at du får en behagelig kupétemperatur.Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Chemnitz og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. For litt billigere drivstoffutgifter kan du ordne med dieselmotor, og navigasjonssystem gjør at du kommer fort frem til din destinasjon i Tyskland. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Du kan bestille leiebil på forhånd over nett eller telefon, eller skaffe deg en leiebil spontant dersom du allerede befinner deg i Chemnitz.
Ting du kan oppleve med leiebil i Chemnitz

Ting du kan oppleve med leiebil i Chemnitz

Du kan oppleve byen i ditt eget tempo og etter din reiseplan med Sixt bilutleie i Chemnitz. Besøk to veldig spesielle slott som ligger flott til i Chemnitz, nemlig Klaffenbach og Rabenstein, som begge har vakker arkitektur og er plassert i nydelige omgivelser. Planlegg gjerne en landtur i regionen, hvor du kan oppleve den trivelige atmosfæren i de mange små tettstedene. En dagstur til Praha er også fullt mulig, og besøker du byen vinterstid, er det ikke lange kjøreturen til flotte skiområder. I Chemnitz sentrum finner du det gamle og nye rådhuset vegg i vegg og som står i unik kontrast til hverandre. Sixt ønsker deg en hyggelig kjøretur i Tyskland.
Show more
Greit å vite når du leier i Chemnitz
Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Chemnitz?
For å leie en bil med SIXT ved Chemnitz må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Chemnitz.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Chemnitz?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Chemnitz. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 870 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,9)
På Sixt-stasjonen
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Chemnitz

Hva trenger jeg for å leie en bil i Chemnitz?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Chemnitz?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Chemnitz?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Chemnitz

Vis mer