Bilutleie
Celle
Kollaps
Tyskland // Celle
Endre personlige detaljer

Leiebil Celle: Sixt Bilutleie online

Celle er stedet for deg som vil ha et litt mer avslappende opphold i Tyskland. Denne byen er av passelig størrelse og har mye natur rundt seg. Utvalget vårt av kjøretøy passer både for familier og alenereisende, og prisene våre er vanskelige å matche. Her finner du kategoriene familiebiler til allmenn bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, firehjulstrekkere som tar deg frem hvor det skal være, minibusser med ekstra mange seter eller sportsmodeller så du kan bli konge på motorveiene i Tyskland. Sixt bilutleie gjør det enkelt å leie bil i Celle, og du møter alltid blide medarbeidere som yter god service hos oss.

 
 • Celle

  Sixt Bilutleie
  Hannoversche Heerstr. 38
  29221 Celle

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ingen sak å skaffe seg en leiebil i Celle

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Celle og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre aller fleste modeller gir deg ubegrenset med kjørelengde så du ikke trenger å tenke på avstandene i Tyskland, og du kan alltid gjøre avtale om gratis ombooking eller kansellering. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du kan fint bestille tilleggstjenester som ekstra beskyttelse for kjøretøyet og GPS for enkel navigasjon.

Mye å få med seg med leiebil i Celle

Hele dette landet har mange levninger fra middelalderen, og du vil se et godt eksempel på det når du traverserer rundt i Celles bykjerne. Her ligger mange strøk med en atmosfære som sender deg tilbake i tid, med koselige butikker og spisesteder du kan besøke. Celle slott ligger rett ved sentrum og har en fin slottshage rundt seg, og det er et fint badeland like mot sør. En dagstur til storbyen Hannover kan fint foretas herfra, så mange muligheter byr seg med Sixt bilutleie i Celle.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service