Bilutleie
Bocholt
Kollaps
Tyskland // Bocholt
Endre personlige detaljer

Leiebil Bocholt: Sixt Bilutleie online

Bocholt ligger nær grensen til Nederland, i et område med veldig flatt landskap som gir deg god oversikt når du skal foreta bilturer. Når du har leiebil i Bocholt, bestemmer du selv reiseplanen og avgangstidene, og hos Sixt har vi over hundre års erfaring med å tilby skreddersydde kjøretøy til kundene våre. Vi har et stort utvalg kjøretøy som lar deg velge mellom familiebiler til normalbruk, kompaktbiler som passer fint for alenereisende eller par, romslige minibusser eller luksusmodeller for deg som vil ha noe ekstravagant. For at du skal slippe å holde øye med klokka på innleveringsdagen, er døgnåpen innlevering etter avtale et tilbud her.

 
 • Bocholt
  Dingdenerstr.60/Ecke Schaffeld
  46395 Bocholt

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 13:00
  Sø.08:00 - 12:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Bocholt

  Sixt Bilutleie
  Dingdenerstr.60/Ecke Schaffeld
  46395 Bocholt

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.07:00 - 13:00
  Sø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi skaffer deg en leiebil i Bocholt

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Bocholt og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Med fri kjørelengde i bakhånd kan du bli godt kjent med Bocholt og omegn, og tredjepartforsikring er også medberegnet i prisen. Kommer du til Tyskland når det er snø, får du vinterdekk uten ekstra kostnader, og du kan enkelt bestille tilleggstjenester som navigasjonssystem og dieselmotor. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Med leiebil i Bocholt åpner mange dører seg for deg

Få fullt utbytte av reisefriheten din og se den fine naturen i det vestlige Tyskland, og her er også mange slott du kan ta nærmere i øyesyn. Rådhuset i Bocholt er et veldig fint byggverk, og ta gjerne en kjøretur langs elven som renner gjennom byen for å se mange grøntområder. Her er det også mange fine museer du enkelt kan kjøre til med ditt eget kjøretøy, og mot sør kan du komme deg til Rhinen som kanskje er Europas mest kjente elv. Sixt bilutleie i Bocholt er det naturlige valget når du trenger personlig transport.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service