Bilutleie på Bitterfeld

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Bitterfeld-stasjon

Adresse

Bismarckstr. 61, 06749 Bitterfeld-Wolfen, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Bitterfeld

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie i Bitterfeld Zentrum! Plassert 50 km nord for Leipzig i regionen Sachsen-Anhalt med en svært rik kulturhistorie og naturopplevelser. Med egen leiebil fra Bitterfeld Zentrum kan får du tilgang på noe av Tysklands Unesco-verdensarv som gamlebyen i Quedlinburg, arven etter Luther og Reformasjonen i Wittenberg og et omfattende nettverk av turstier, elver og godt bevarte skogsområder. Like ved byens togstasjon og ved motorvei 100 har du fra vår filial et ypperlig utgangspunkt for å komme deg rundt, uansett om du er på forretningsreise eller på ferie med venner eller familie. Våre lokalkjente og vennlige medarbeidere er alltid tilgjengelige dersom du har spørsmål, eller trenger reisetips og anbefalinger.
Nyt reisen med egen leiebil i Bitterfeld

Nyt reisen med egen leiebil i Bitterfeld

Leier du en bil i Bitterfeldt Zentrum får du den mobiliteten du trenger for bekymringsløst å kunne utforske en av Tysklands rikeste regioner på kultur- og naturopplevelser. Uansett hva formålet med reisen er eller hvordan budsjettet ser ut vil du kunne finne en passende leiebil fra vårt brede og mangfoldige utvalg. Velg mellom Sixts moderne og pålitelige biler i kategoriene minibuss, sportsbil, coupé / sportsbil, SUV og stasjonsvogn. For å gi den en mest mulig behagelig og bekymringsløs reise har vi inkludert både fri kjørelengde og vinterdekk i prisen på våre biler i Bitterfeld. Ønsker du å optimalisere kjøretøyet ditt ytterligere kan du forhåndsbestille tilleggstjenester som LDW- og PAP-forsikring til lave tilleggskostnader på våre nettsider. Selv om vi hos Sixt alltid vil sørge for at du får en bil i ønsket kategori, kan vi ikke garantere deg noen spesifikk modell da tilgjengeligheten vil kunne variere ved ankomst.
Show more
Greit å vite når du leier på Bitterfeld
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bitterfeld?
For å leie en bil med SIXT ved Bitterfeld må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bitterfeld.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bitterfeld?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,6
Basert på 105 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Veien til Sixt
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie på Bitterfeld

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bitterfeld?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bitterfeld?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?