Bilutleie
Bitterfeld
Kollaps
Tyskland // Bitterfeld
Endre personlige detaljer

Leiebil Bitterfeld: Sixt Bilutleie online

Bitterfeld ligger i landlige omgivelser sentralt i Tyskland, men hvis du vil oppleve en mer urban side av området er det flere byer du raskt kan besøke når du har din egen leiebil. Sixt bilutleie har over 100 års erfaring, og utvalget vårt av kjøretøy er tilpasset de individuelle behovene til våre mange kunder. Velg det du vil blant familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler som bruker lite drivstoff, minibusser som har godt med plass, eller sportsbiler som gir deg den helt spesielle kjøreopplevelsen. For å gjøre det enklere for kundene våre lar vi deg få muligheten til å levere kjøretøyet tilbake når det måtte passe deg, så du gjør klokt i å leie bil i Bitterfeld hos Sixt.

 
 • Bitterfeld

  Sixt Bilutleie
  Bismarckstr. 61
  06749 Bitterfeld-Wolfen

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffer du deg en leiebil i Bitterfeld?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Bitterfeld og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vinterdekk er alltid montert når forholdene krever det, og du kan lett gjøre om bestillingen med kostnadsfri ombooking eller avbestilling av ordren din hvis du er redd for endringer i planene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det følger ubegrenset kjørelengde med de fleste av våre modeller, og det finnes alltid smarte oppgraderinger tilgjengelig som du kan bestille.

Opplev det sentrale Tyskland med leiebil i Bitterfeld

Kjør rundt i det koselige bysentrumet i Bitterfeld for å oppleve ekte tysk atmosfære. Det er flere fine kaféer hvor du kan prøve alskens lokale spesialiteter. En kort kjøretur mot sør fra Bitterfeld ligger storbyen Leipzig med mange severdigheter og tilbud, eller hvorfor ikke ta en tur mot øst til naturparken Dübener Heider? Det er også enkelt å kjøre mot nord til Tysklands hovedstad hvor du vil finne flust med nye opplevelser. Sixt bilutleie i Bitterfeld er dermed et ypperlig utgangspunkt for en spennende biltur i det sentrale Tyskland

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service