Bilutleie på Bayreuth

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Veibeskrivelse til Bayreuth-stasjon

Adresse

Bernecker Str. 65, 95448 Bayreuth, Tyskland
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
07:00 - 14:00
Lør
08:00 - 12:00

Våre tjenester ved Bayreuth

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Velkommen til Sixt bilutleie på Bayreuth stasjon! Har du tenkt deg en tur til de mer rolige delene av Tyskland, er kanskje Bayreuth noe for deg, siden det er relativt langt til storbyene her. Landskapet her er preget av mye skog og åkre, og siden Tyskland har kanskje verdens mest moderne veinett, vil det ikke ta lang tid før du er fremme på din destinasjon. Det er nemlig bare noen hundre meter fra filialen vår til motorveien 9 der trafikken flyter fint, og det er også mange butikker i nærheten dersom du vil shoppe litt før turen. På noen minutter vil du ha kommet deg til bykjernen, og Bayreuth slott er en flott severdighet med en praktfull slottshage i rolige omgivelser.
Hvordan du ordner med leiebil i Bayreuth

Hvordan du ordner med leiebil i Bayreuth

Du kan enten forhåndsbestille over nett eller via telefon når du skal leie bil i Bayreuth, men dersom du allerede befinner deg her, kan du møte opp uten avtale. Du vil få flere valgmuligheter når kjøretøyet skal velges, nemlig kjekke kompaktbiler til gode priser, brukervennlige familiebiler, premiummodeller av ekstra høy kvalitet eller minibusser så det ikke blir setemangel. Hvis du avtaler med oss på forhånd, kan du få døgnåpen innlevering av leiebilen, og siden det også er muligheter for kostnadsfri ombooking eller kansellering, får du frie tøyler med Sixt. Med appen vår kan du til og med velge eksakt modell ved utlevering, og i sortimentet til Sixt finner du blant annet Mercedes Benz CLA og Jaguar XJ som noen av modellene som kan være tilgjengelige. Tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse kan også komme godt med, og dermed er det lett å skreddersy leiebilen på Bayreuth stasjon.
Show more
Greit å vite når du leier på Bayreuth
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Bayreuth?
For å leie en bil med SIXT ved Bayreuth må du være minst 18 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bayreuth.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Bayreuth?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,3
Basert på 329 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Kjøretøyretur
(4,4)
På Sixt-stasjonen
(4,4)

Vanlige spørsmål om leie på Bayreuth

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Bayreuth?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Bayreuth?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Bayreuth

Vis mer