Bilutleie
Bayreuth
Kollaps
Tyskland // Bayreuth
Endre personlige detaljer

Leiebil Bayreuth: Sixt Bilutleie online

Bayreuth ligger i et av de mer landlige områdene i Tyskland, her hvor det ikke finnes noen storbyer i nærmeste beliggenhet. Derimot er det som vanlig mange landsbyer som ligger rundt omkring, og som du lett kan besøke med egen leiebil fra Bayreuth. Landskapet her er svært åpent og oversiktlig og gjør kjøreturen til en fryd. I vårt store utvalg kjøretøy finner du familiebiler til vanlig bruk, kompaktbiler perfekte for bykjøring, minibusser med plass til hele reisefølget ditt eller premiummodeller for deg som vil ha noe spesielt. Sixt har modeller som kommer fra verdenskjente leverandører, og dermed vil du alltid få et topp moderne fremkomstmiddel hos oss.

 
 • Bayreuth

  Sixt Bilutleie
  Bernecker Str. 65
  95448 Bayreuth

  Ma. - Fr.07:00 - 14:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Vi skaffer deg en leiebil i Bayreuth

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Beyreuth og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi gir alle kundene våre mulighet til å levere bilen tilbake til en hvilken som helst tid å døgnet etter avtale, og siden gratis ombooking før henting også er mulig, får du stort spillerom hos oss. Fri kjørelengde er med i prisen slik at du kan se mer av Tyskland, og tilleggstjenester som GPS og barnesete til junior er lett å bestille ekstra. Har du smarttelefon, kan du bruke appen vår til å velge eksakt modell ved utlevering.

Hva du kan få med deg med leiebil i Bayreuth

Bayreuth har røtter helt tilbake fra 1100-tallet, og det gamle torget midt i byen er noe av det første du bør besøke. Her finner du også mange koselige kafeer, og Bayreuth har flere flotte slott du lett kan komme deg til med kjøretøyet ditt. Margravial operahus ligger på verdensarvlisten grunnet den storslåtte arkitekturen og interiøret, og mot øst ligger naturområdet Waldhaus Mehlmeisel der du kan få sett mye fint. Sixt bilutleie i Bayreuth lar deg se Tyskland fra sin beste side.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service