Bilutleie
Bamberg
Kollaps
Tyskland // Bamberg
Endre personlige detaljer

Leiebil Bamberg: Sixt Bilutleie online

Velkommen til vår bilutleie i Bamberg i Tyskland! Sixt tilbyr leiebiltjenester i mange forskjel-lige tyske byer, og siden dette er en by som er kjent for trange og svingete veier i bykjernen, anbefa-ler vi å leie en bil med GPS som gjør det enklere å navigere seg rundt. Hos vår bilutleie i Bamberg finner du et stort utvalg kjøretøy i forskjellige bilkategorier, som stasjonsvogner som har plass til hele familien, eller varebiler dersom du har behov for det. Vi har alt fra personbiler til limousiner og et bredt utvalg i hvert prissegment for deg som skal booke leiebil i Bamberg.

 
 • Bamberg

  Sixt Bilutleie
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Ma. - Fr.07:30 - 16:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Leiebiltjenester fra Sixt i Bayern

Når du skal leie bil i Bamberg, kan du plukke ut det som passer deg i et stort utvalg av forskjel-lige ekstratjenester som gjør reisen mer behagelig. Vi tilbyr blant annet biler med GPS som gjør det enklere å navigere i byen og på autobahn. Vær oppmerksom på at vi ikke kan garantere en bestemt bilmodell, men en bil i din kategori kommer til å vente på deg når du ankommer. Ønsker du ekstra forsikringer utover de som allerede er inkludert, eller kanskje ekstra førertillatelse eller barneseter? Spør oss, få fikser vi det for deg.

Kjøretur med Sixt i Bayern

Dette er en flott liten by sør i Tyskland med en vakker gamleby og mange restauranter og bryg-gerier der du kan få en smak av den lokale ølkulturen som byen er verdenskjent for. Byen har en lang historie og er på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du flotte, gamle bygninger og små markedsplasser som inviterer til å rusle rundt mens leiebilen står sikkert parkert i parkeringshuset. Området rundt byen er også verdt å utforske, og spennende reisemål som den tyske byen Nürnberg ligger kun en times kjøretur unna Bamberg. Med en egen leiebil fra Bamberg kan du enkelt utforske denne historiske og vakre sørtyske regionen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service