Bilutleie
Achim
Kollaps
Tyskland // Achim
Endre personlige detaljer

Leiebil Achim: Sixt Bilutleie online

Achim ligger i trivelige omgivelser like øst for storbyen Bremen, noe som gjør dette til et flott sted for den forretningsreisende. Her kan du nemlig trekke deg tilbake med leiebilen din etter en lang dag på konferanserommet, siden det her er mye mer ro enn midt i asfaltjungelen. Uvalget vårt består av kjøretøy i forskjellige prisklasser, med kategoriene sedan og stasjonsvogn til praktisk bruk, premiummodeller for deg som vil gi bedriften et godt ansik utad, bensingjerrige kompaktbiler eller minibusser dersom du har mange med deg på turen. Sixt bilutleie i Achim vil skaffe deg alt du trenger til leiebilen din.

 
 • Achim

  Sixt Bilutleie
  Obernstr. 93
  28832 Achim

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Ingen sak å skaffe seg leiebil i Achim

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Achim og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er vinterdekk installert hvis forholdene krever det, og med ubegrenset kjørelengde får du helt frie tøyler når Tyskland skal utforskes. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket kategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Det er ingen sak å forhåndsavtale gratis kansellering eller ombooking av ordren din, og nyttige oppgraderinger som navigasjonssystem og ekstra førertillatelse vil forenkle bilturen i Achim betydelig.

Få en god start på oppholdet ditt med leiebil i Achim

Langs motorveien 27, som passerer rett forbi Achim mot nord, går det fort å komme seg til både Bremen og ellers videre ut i Tyskland. Mot nordøst ligger den større byen Hamburg som byr på mange opplevelser, for eksempel fiskemarkedet der du kan få prøvd alskens deilige fiskebaserte retter. Det tar heller ikke lang tid å komme seg til kysten fra Achim, og dagsturer til både Nederland og Danmark vil gå helt problemfritt. Achim er omringet av landlige omgivelser, så landturer vil kanskje også friste. Mange muligheter åpner seg når du leier bil i Achim.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service