Bilutleie i Trabzon

 

Mest populære i Trabzon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Trabzon Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Trabzon

Reis komfortabelt og trygt med leiebil i Trabzon

Reis komfortabelt og trygt med leiebil i Trabzon

Omringet av mye flott natur og veldige fjellandskap kan du med leiebil i Trabzon utforske den mindre kjente delen av Tyrkia. Sixt bilutleie i Trabzon kan friste med en bilpark bestående av kjøretøy for mange ulike formål. Blant vårt utvalg av leiebiler finner du kompakte økonomibiler og familiebiler for ulike lommebøker. Lei en bil i Trabzon, regionens mest sofistikerte by, og utforsk et stort område som minner om norske fjorder og fjell. Sixt stasjon for bilutleie i Trabzon er enkel å lokalisere i ankomstområdet på flyplassen (TZX). Her kan du både hente og levere leiebilen utenom åpningstid etter avtale. Samtlige av Sixt sine leiebiler i Trabzon kommer med 400 km fri kjørelengde inkludert i prisen, og de aller fleste bilmodeller er utstyrt med air condition. Utover dette får du også tredjepartforsikring og ulykkesforsikring med på kjøpet, slik at du kan lene deg tilbake og nyte reisen uten bekymringer. Vi sørger for at du får en bilmodell i kategorien du har bestilt, men gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller vil variere ved ankomst.
Svartehavets travleste havn og tidligere del av Silkeveien

Svartehavets travleste havn og tidligere del av Silkeveien

Den nå moderne Trabzon ble grunnlagt så langt tilbake som på 700-tallet av greske handelsmenn, behagelig langt vekk fra storbyene Istanbul og Ankara. Opplev en helt annen side av Tyrkia med din egen leiebil i Trabzon. Byens travle hovedplass øst i byen, Ataturk Alani, er et hyggelig sted for å handle og spise. Like vest for sentrum, etter basaren, finner du det pittoreske, gamle nabolaget Ortahisar som strekker seg over en kløft. På en terrasse ved havet finner du Hagia Sofia eller Aya Sofya. Den nåværende moskeen og museumet har, i likhet med dens navnesøster i Istanbul, blitt brukt som både moské, kirke og til og med sykehus av russere. Trabzon har flere hoteller med konferansefasiliteter, som de populære Yale Park hotell og Osman Turan kongressenter.
Show more

Greit å vite når du leier i Trabzon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Trabzon?
For å leie en bil med SIXT ved Trabzon må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Trabzon.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Trabzon?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Trabzon. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,8
Basert på 270 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,9)
Overlevering av kjøretøy
(4,9)
Veien til Sixt
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Trabzon

Hva trenger jeg for å leie en bil i Trabzon?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Trabzon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Trabzon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Trabzon

Vis mer