Bilutleie
Sanliurfa
Kollaps
Tyrkia // Sanliurfa
Endre personlige detaljer

Leiebil Sanliurfa: Sixt Bilutleie online

Med en leiebil i %u015Eanl%u0131urfa gjør du deg selv helt uavhengig av offentlig transport og rutetidene til lokalbussen, og Sixt bilutleie har over 100 års erfaring på markedet. Kjøretøyene våre oppdateres hvert halvår for at de alltid skal holde topp kvalitet, og du vil nyte godt av våre pålitelige modeller når du booker over nett eller telefon. I utvalget vårt byr vi på økonomibiler til konkurransedyktige priser, praktiske familiebiler, robuste 4x4 eller sportsbiler så du skiller deg klart ut fra mengden. Du får tredjepartforsikring inkludert i prisen fordi vi setter sikkerhet høyt i fokus, samt air condition siden det ofte blir svært varmt i denne delen av Tyrkia.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan ordne med en leiebil i %u015Eanl%u0131urfa

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i %u015Eanl%u0131urfa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Føl deg fri til å bestille tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon, og med ekstra sjåførtillatelse kan dere dele på å sitte bak rattet under kjøreturene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Du finner oss på %u015Eanl%u0131urfa lufthavn (SFQ), siden flyplassen er ankomststedet for de fleste tilreisende.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i %u015Eanl%u0131urfa

%u015Eanl%u0131urfa er proppfull av historie, og med leiebilen din kan du besøke steder som angivelig skal ha tilknytninger til bibelske personer som Abraham og Job. I %u015Eanl%u0131urfa bykjerne finner du både moderne og gammeldags byggestil, og kjører du til Göbekli Tepe, finner du noen av de eldste ruinene som finnes i Tyrkia. Urfa slott er et imponerende byggverk, og ved den flotte Mevlid-i Halil-moskeen vil du fort tømme minnebrikken på kameraet ditt. Sixt bilutleie i %u015Eanl%u0131urfa er klar til tjeneste.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service