Bilutleie
Samsun
Kollaps
Tyrkia // Samsun
Endre personlige detaljer

Leiebil Samsun: Sixt Bilutleie online

Havnebyen Samsun har Tyrkias største havn på Svartehavssiden og ligger i provinsen Samsun, som har over 1 million innbyggere totalt. Hvis du vil ha mest mulig ut av ditt opphold i byen og området, vil en leiebil i Samsun være til god hjelp. Vi i Sixt har leiebiler som passer enten du besøker denne regionen som turist eller forretningsreisende. Du kan hente bilen på en av våre stasjoner i Samsun, der den ene ligger på Samsun-Caramba lufthavn (SZF). Sixt bilutleie i Samsun ønsker deg velkommen til en hyggelig leiebilopplevelse!

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Samsun?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Samsun og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi tilbyr bilmodeller av høy kvalitet, der vi bytter alle våre modeller en gang i halvåret for å holde standarden og kjøreegenskapene på topp nivå. Ved å skreddersy bilen med GPS eller barneseter etter behov vil du få en leiebil som passer dine ønsker. Reserver bilen på våre nettsider før avreise, slik at den står klar til deg når du kommer. Vi gjør oppmerksom på at vi kun kan garantere en bilkategori og ikke en spesifikk bilmodell.

Hva du kan oppleve med leiebil i Samsun

Hotell- og restaurantmulighetene er mangfoldige i Samsun, og dersom du bor inne i selve Samsun by, vil en leiebil gjøre det mulig å bevege seg utenfor bykjernen og oppleve mer av Tyrkias kultur, natur og aktivitetstilbud. Samsun dyrepark er et naturlig besøkspunkt for barnefamilier, og hvis du vil ha en bit av historien, er skipskopien SS Bandırma en spennende severdighet. Strendene mot Svartehavet er særdeles innbydende og byr på solbading og vannsportaktiviteter for alle aldersgrupper. Se Tyrkias eldste tremoské fra 1206, eller besøk operaen for kulturell underholdning. Og gå ikke glipp av en smak på nøttene i verdens største nøtteproduserende by. Sixt bilutleie i Samsun gir deg gjerne flere tips når du befinner deg i denne provinsen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service