Bilutleie
Bodrum Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Mugla // Bodrum Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Bodrum Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Domestic Terminal
  48000 Mugla TR +90-8502222000
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BJV
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Sixt bilutleie på Bodrum flyplass, Tyrkia

Vil du se Tyrkias vestkyst fra sin beste side, er det et godt utgangspunkt å bestille leiebil fra Bodrum flyplass hos Sixt. Da kan du se de mange strendene i ditt eget tempo, og våre høykvalitets leiebiler vil ta deg trygt fram. Velg mellom kategoriene økonomibiler og familiebiler i mange forskjellige størrelser og fra verdensledende fabrikanter. Du får air condition og ekstra forsikringer alltid inkludert, og du kan når som helst oppgradere leiebilen med andre tilleggsgoder, som fri kjørelengde, muligheten for ekstra sjåfør og garantert GPS.

Hvordan skaffe leiebil på Bodrum flyplass?

Flyplassen heter også Milas-Bodrum lufthavn (BJV) og ligger nesten fire mil unna Bodrum by. Dermed vil du spare mye tid på å forlate flyplassen med ditt eget kjøretøy. Sixt har sin stasjon i terminalen for innenriksflyvninger, og hvis du lander i utenriksterminalen, er det enkelt å følge skiltene til vår stasjon. Våre serviceinnstilte ansatte vil geleide deg til stedet der din forhåndsreserverte leiebil står klar til bruk. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Bodrum flyplass

Kjør først til havnen der du vil se mange båter i alle slags størrelser som seiler inn og ut, og Bodrum slott er et av de best bevarte slottene i verden som stammer fra middelalderen. Slottet inneholder også et flott museum som er dedikert til undervannsarkeologi. På Bodrum halvøy finner du også de kjente, hvite vindmøllene, og mange av dem kan du se i landsbyen Karakaya, en 300 år gammel landsby med en unik atmosfære. Kjør til Bodrum amfiteater, et godt bevart minne fra romertiden som var dedikert til Kong Mausulos, og som vitner mye om fordums glans. Både historie og strandliv venter deg med Sixt bilutleie på Bodrum flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Bodrum Flyplass BJV Domestic Terminal 48000 Mugla 37.250556, 27.664167 +90-8502222000

Sixtstasjon Bodrum Flyplass BJV

Domestic Terminal
48000 Mugla
 
Telefon +90-8502222000

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service