Bilutleie i Izmir

 

Mest populære i Izmir

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Izmir Adnan Menderes Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Izmir

Hvordan skaffe leiebil i Izmir?

Hvordan skaffe leiebil i Izmir?

Kystbyen Izmir regnes som en av byene i Tyrkia som er mest influert av vestlig kultur, og er den neststørste havnebyen i landet etter Istanbul. Med leiebil i Izmir har du tilgang til en rekke perler på den tyrkiske vestkysten, og ruinene fra byen Efesos ligger kun en time sør for byen. Hos Sixt bilutleie i Izmir kan du velge blant et stort utvalg topp moderne kjøretøy fra kategorier som sedan, kabriolet eller firehjulstrekker som kan være praktisk hvis du tenker deg ut i kupert terreng. Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Izmir flyplass og vår stasjon sentralt i sentrum av byen. Avhengig av hvilken stasjon du velger, kan du se hvilke ekstratjenester som tilbys. Nyt godt av henting og utlevering av din leiebil til alle døgnets tider, og bestill andre ekstratjenester som GPS og ekstra sjåfør på våre oversiktlige nettsider. Legg merke til at minimumsalder for leiebil kan variere noe avhengig av hvilken modell du velger. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil selvsagt stå tilgjengelig for deg ved ankomst.
Opplev Tyrkias vestkyst med leiebil i Izmir

Opplev Tyrkias vestkyst med leiebil i Izmir

En motorvei med hele seks veibaner knytter Izmir sammen med ferieparadiset Cesme ytterst på Tyrkias vestkyst. Den cirka timelange kjøreturen gjør denne kystbyen svært tilgjengelig både for lokale og tilreisende gjennom hele sommersesongen. Izmir er Tyrkias tredje største by og har en rekke attraksjoner og vakker natur å by på. Konak-pir er et nyrenovert område med fancy shopping og eksklusive restauranter, et sted for å se og bli sett. For mer tradisjonell shopping, er Kemeralti Bazar også verdt å ta turen innom. Ta også inn den stemningsfulle atmosfæren på torget hvor det kjente klokketårnet står, og som fungerer som en møteplass for byens befolkning. Sixt bilutleie i Izmir lar deg oppleve både storbyliv og strand.
Show more

Greit å vite når du leier i Izmir

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Izmir?
For å leie en bil med SIXT ved Izmir må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Izmir.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Izmir?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Izmir. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 482 anmeldelser
Kjøretøyretur
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,7)
På Sixt-stasjonen
(4,5)

Vanlige spørsmål om leie i Izmir

Hva trenger jeg for å leie en bil i Izmir?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Izmir?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Izmir?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?