Bilutleie
Gaziantep Oguzeli Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Gaziantep // Gaziantep Oguzeli Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Gaziantep Oguzeli Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep TR +90-8502222000
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: GZT
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Sixt har en variert og moderne bilpark for deg som ønsker en leiebil på Gaziantep internasjonale flyplass. Da kan du nyte hvor lettvint det er å forlate flyplassområdet i et eget kjøretøy som vil ta deg dit du vil. Velg blant kategoriene økonomibiler til fornuftige priser eller familiebiler med litt større plass til både passasjerer og bagasje. Vi forsikrer deg mot skader på kjøretøyet, slik at du kan kjøre rundt uten bekymringer, og tredjepartforsikring bidrar til enda større trygghet. Sixt bilutleie på Gaziantep internasjonale flyplass tilbyr også oppgraderinger, for eksempel navigasjonssystem og tilpasset barnesete som gjør at de minste kan sitte trygt og godt.

Hvordan leie bil på Gaziantep internasjonale flyplass?

Flyplassen i Gaziantep har det fulle navnet Gaziantep Oğuzeli internasjonale lufthavn (GZT) og ligger omtrent 20 minutters kjøring unna byen. Hovedveien D850 ligger like vest for lufthavnen og sørger for effektiv transport videre. Du finner raskt frem til Sixt sin skranke på Gaziantep internasjonale flyplass etter ankomst. Vi sørger alltid for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Gaziantep

Med en leiebil fra Gaziantep internasjonale flyplass er det enkelt å oppleve denne byen, som har godt over 1 million innbyggere. Kjør mellom alle spisestedene som serverer tradisjonelle lokale retter som baklava, supper og kebab slik det er ment å være. Byen har også en dyrehage som vil underholde hele familien, og Asri Mezarlığı er et stort og flott grøntområde der du kan nyte rolige omgivelser. Her finnes mange museer du kan besøke med leiebilen fra Gaziantep internasjonale flyplass, og det er store og praktfulle moskeer du også kan beundre. Sixt bilutleie på Gaziantep internasjonale flyplass vil gjøre det stressfritt og komfortabelt for deg her i det østlige Tyrkia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Gaziantep Oguzeli Flyplass GZT Gaziantep Oguzeli Int. Airport 27000 Gaziantep 36.944941, 37.473439 +90-8502222000

Sixtstasjon Gaziantep Oguzeli Flyplass GZT

Gaziantep Oguzeli Int. Airport
27000 Gaziantep
 
Telefon +90-8502222000

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service