Bilutleie i Gaziantep

 

Mest populære i Gaziantep

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Gaziantep Oguzeli Flyplass som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Våre tjenester ved Gaziantep

Hvordan kan du ordne leiebil i Gaziantep?

Hvordan kan du ordne leiebil i Gaziantep?

Sixt gjør det enkelt og rimelig å ordne med leiebil i Gaziantep, en region som er fylt med historie og vakkert landskap. Gaziantep er også en by med over en million innbyggere, så du finner dermed mange severdigheter du fritt kan bevege deg mellom med ditt eget kjøretøy. I utvalget vårt kan du finne økonomibiler og familiebiler til all slags bruk, og air condition er alltid inkludert og vil bli helt uvurderlig i disse temperaturene. Vi inkluderer også i prisen tredjepartforsikring for sikkerhetens skyld, samt gratis ombooking dersom det skulle bli endringer i planene. Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Gaziantep og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Siden fly er den mest vanlige reisemåten, har vi plassert vår filial på Gaziantep lufthavn (GZT). Dermed har du enkel tilgang og kort vei til skranken vår. Du kan lett ordne med tilleggstjenester dersom du har ytterligere behov, blant annet ekstra sjåførtillatelse og navigasjonssystem så du slipper kartlesing. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Bli kjent med området med leiebil i Gaziantep

Bli kjent med området med leiebil i Gaziantep

Gaziantep er en av de største byene i Tyrkia, og besøker du Gaziantep mosaikkmuseum, finner du mye vakker kunst og kan få en smakebit av Tyrkias rikholdige historie. Kom deg også rundt i Gaziantep bysentrum og opplev alle de deilig krydrede matrettene som bare Orienten kan by på, og på markedsplassene kan du oppleve yrende folkeliv. Ta familien med til Gaziantep zoo der alle kan beundre de flotte dyrene, og Gaziantep slott er et imponerende syn. Sixt bilutleie i Gaziantep har noe for alle og enhver.
Show more

Greit å vite når du leier i Gaziantep

Hva er minimumsalderen for å leie en bil i Gaziantep?
For å leie en bil med SIXT ved Gaziantep må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Gaziantep.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Gaziantep?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Gaziantep. Gebyr kan påløpe.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

5,0
Basert på 51 anmeldelser
Service under og etter utleien
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(5,0)

Vanlige spørsmål om leie i Gaziantep

Hva trenger jeg for å leie en bil i Gaziantep?
Kan jeg bestille en langtidsleie i Gaziantep?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Gaziantep?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Gaziantep

Vis mer