Bilutleie
Erzurum Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Erzurum // Erzurum Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Erzurum Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
  25060 Erzurum TR +90-5433255050
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ERZ
Åpningstider
Ma. - Sø.09:00 - 21:30
Helligdag09:00 - 21:30
 
 

Erzurum ligger helt i det østlige Tyrkia der du får være i fred for store turistmengder, og du vil fort trenge personlig transport her hvor avstandene er store. Sixt bilutleie på Erzurum flyplass har rimelige priser du vil nyte godt av, og du kan lett oppgradere til ubegrenset kjørelengde så du fritt kan utforske det ville landskapet. Kategoriene vi tilbyr her, er familiebiler til allmenn bruk og som tåler lange kjøreturer, eller kompaktbiler som gjør at du slipper å bruke mye drivstoff etter hvert som kilometrene slukes. Vi har naturligvis installert air condition i alle modellene våre siden det fort blir høye temperaturer her, og for opplevelsens skyld er det lurt i å leie bil på Erzurum flyplass hos Sixt.

Hvordan skaffer du deg leiebil på Erzurum flyplass?

Erzurum flyplass (ERZ) befinner seg kun 11 kilometer fra byen, og grunnet størrelsen går det fort å finne frem. Vi har oversiktlige nettsider du kan klikke deg inn på når som helst, og straks du har sendt inn ordren din, vil kjøretøyet forberedes og stå klart akkurat slik du vil ha det. Gratis ombooking og kansellering er inkludert hvis du betaler ved oppmøte, og du kan være under 25 år for å leie bil hos oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartforsikring er et annet av ekstragodene vi stiller med, og oppgraderinger som GPS og dieselmotor kan enkelt bestilles i tillegg.

Foreta utforskingsturer med leiebil fra Erzurum flyplass

Erzurum er faktisk en flott by hvis du er sportsinteressert, siden det er et alpinanlegg oppe i fjellsidene som byr på mange herlige nedfarter. Utrolig nok er det også et moderne skihoppanlegg midt i sentrum som du kan ta nærmere i øyesyn, og her er det mange spisesteder der du kan teste det tyrkiske kjøkken. For en ordentlig langtur kan du vende nesen mot nord til Svartehavskysten der også landskapet er mye mer grønt, så ikke nøl med å bestille hos Sixt bilutleie på Erzurum flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.09:00 - 21:30
Helligdag09:00 - 21:30

Kontakt

Sixtstasjon Erzurum Flyplass ERZ Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu 25060 Erzurum 39.952498, 41.171608 +90-5433255050

Sixtstasjon Erzurum Flyplass ERZ

Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
25060 Erzurum
 
Telefon +90-5433255050

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service