Bilutleie i Bursa

 

Våre tjenester ved Bursa

Hvordan skaffe leiebil i Bursa?

Hvordan skaffe leiebil i Bursa?

Som Tyrkias fjerde største by, er Bursa mest kjent for å være det Osmanske rikets første hovedstad. Byen ligger på sørsiden av Marmarasjøen, cirka 90 kilometer fra Istanbul, og kan blant annet by på flere mausoleum fra tidligere osmanske sultaner. Med leiebil i Bursa kan du oppdage byen og de omkringliggende områdene i ditt eget tempo. Sixt har et stort utvalg kjøretøy som gjør at du kan nyte godt av total bevegelsesfrihet i en leiebil som passer dine ønsker og behov. Alle våre biler er under et halvt år gamle og kommer fra verdensledende bilfabrikanter. De nærmeste utleiestasjonene for Sixt bilutleie i Bursa finner du ved flere lokasjoner i og rundt Istanbul. Herfra er det cirka 3 timers biltur sørover til Bursa. På veien hit finner du tradisjonelle, små tettsteder og vakre strender langs Marmarasjøen. For at du skal føle deg trygg på de tyrkiske veiene, kommer alle våre biler med tredjepartsforsikring, og de fleste av våre modeller har også air condition som kommer godt med i de varme sommermånedene. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil selvsagt stå tilgjengelig for deg ved ankomst.
Oppdag Marmarakysten med leiebil i Bursa

Oppdag Marmarakysten med leiebil i Bursa

Fra Bursa er du kun en liten times kjøretur unna de vakre strendene på sørsiden av Marmarasjøen, men denne industribyen har også mange kulturelle og historiske attraksjoner å by på. Mest kjent er kanskje Sultan Mehmed I.s mausoleum og Ulu Cami, den store moskeen med røtter tilbake til 1300-tallet. Besøk også byens mange basarer, hvor silkebasaren Koza Han utmerker seg som en av de mest populære. Kun en knapp times biltur sørover finner du et av Tyrkias mest kjente vintersportsteder i nasjonalparken Uludag. Ikke glem å prøve en kebab når du besøker Bursa, da byen regnes som kebabens fødested. Med Sixt bilutleie i Bursa, venter det deg både kulinariske og historiske opplevelser.
Show more

Greit å vite når du leier i Bursa

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Bursa.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Bursa?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Bursa. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Bursa?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 44 anmeldelser
Overlevering av kjøretøy
(5,0)
På Sixt-stasjonen
(4,9)
Kjøretøyet
(4,6)

Vanlige spørsmål om leie i Bursa

Kan jeg bestille en langtidsleie i Bursa?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Bursa?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Bursa

Vis mer