Bilutleie
Bursa
Kollaps
Tyrkia // Bursa
Endre personlige detaljer

Leiebil Bursa: Sixt Bilutleie online

Som Tyrkias fjerde største by, er Bursa mest kjent for å være det Osmanske rikets første hovedstad. Byen ligger på sørsiden av Marmarasjøen, cirka 90 kilometer fra Istanbul, og kan blant annet by på flere mausoleum fra tidligere osmanske sultaner. Med leiebil i Bursa kan du oppdage byen og de omkringliggende områdene i ditt eget tempo. Sixt har et stort utvalg kjøretøy som gjør at du kan nyte godt av total bevegelsesfrihet i en leiebil som passer dine ønsker og behov. Alle våre biler er under et halvt år gamle og kommer fra verdensledende bilfabrikanter.

 
 • Bursa Parkora Mall

  Sixt Bilutleie
  Akpinar Cad. 12
  16110 Bursa

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan skaffe leiebil i Bursa?

De nærmeste utleiestasjonene for Sixt bilutleie i Bursa finner du ved flere lokasjoner i og rundt Istanbul. Herfra er det cirka 3 timers biltur sørover til Bursa. På veien hit finner du tradisjonelle, små tettsteder og vakre strender langs Marmarasjøen. For at du skal føle deg trygg på de tyrkiske veiene, kommer alle våre biler med tredjepartsforsikring, og de fleste av våre modeller har også air condition som kommer godt med i de varme sommermånedene. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil selvsagt stå tilgjengelig for deg ved ankomst.

Oppdag Marmarakysten med leiebil i Bursa

Fra Bursa er du kun en liten times kjøretur unna de vakre strendene på sørsiden av Marmarasjøen, men denne industribyen har også mange kulturelle og historiske attraksjoner å by på. Mest kjent er kanskje Sultan Mehmed I.s mausoleum og Ulu Cami, den store moskeen med røtter tilbake til 1300-tallet. Besøk også byens mange basarer, hvor silkebasaren Koza Han utmerker seg som en av de mest populære. Kun en knapp times biltur sørover finner du et av Tyrkias mest kjente vintersportsteder i nasjonalparken Uludag. Ikke glem å prøve en kebab når du besøker Bursa, da byen regnes som kebabens fødested. Med Sixt bilutleie i Bursa, venter det deg både kulinariske og historiske opplevelser.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service