Bilutleie
Bodrum
Kollaps
Tyrkia // Bodrum
Endre personlige detaljer

Leiebil Bodrum: Sixt Bilutleie online

Bodrum ligger sentralt plassert ved vestkysten i Tyrkia der det kryr av populære turiststeder og strender med klart badevann. Du har god utsikt utover sjøen siden Bodrum ligger på en stor halvøy, og du kan fritt utforske dette kystlandskapet når du bestiller leiebil i Bodrum hos Sixt. Utvalget vårt passer glimrende for besøkende som er her enten på egen hånd eller med familien, og flere kategorier og prisklasser er tilgjengelig for kunder med ulike behov. Velg mellom kategoriene sedan og stasjonvogn for allment bruk, økonomibiler til gunstige priser, eller kompaktbiler som er enkle å kjøre rundt med. Klimaanlegg er installert i samtlige modeller siden vi vet hvor varmt det kan bli i denne delen av Tyrkia.

 
 • Bodrum Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Domestic Terminal
  48000 Mugla

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Se hvor enkelt det er å leie bil fra Sixt i Bodrum

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Bodrum og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er lett å ordne med gratis kansellering eller ombooking av ordren når du bestiller, og stasjonen vår ligger på Bodrum flyplass (BJV) siden fly er det mest brukte transportmiddelet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Tredjepartsforsikring er alltid medberegnet i prisen, og du er også forsikret mot kollisjonsskader. Videre finnes det fine tilleggstjenester som dieselmotor og GPS tilgjengelig mot små tillegg.

Opplev kultur og sportsaktiviteter med leiebil i Bodrum

Fra de fleste gatene i Bodrum har du utsikt mot sjøen og Bodrum festningsverk som ligger i forgrunnen. Kjør gjerne lengre opp i åsene for å få bedre oversikt, og du vil kunne se flere greske øyer som Kos og Kalymnos i horisonten. Selve byen har mange kulturarrangementer i løpet av året, og i området rundt kan du drive med aktiviteter som vindsurfing og dykking. Mange dører åpner seg altså når du benytter deg av Sixt i Bodrum.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service