Bilutleie
Ankara Flyplass
Kollaps
Tyrkia // Ankara // Ankara Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Ankara Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall
  06000 Ankara TR +90-2162665101
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: ESB
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 23:00
Helligdag08:00 - 23:00
 
 

Sixt bilutleie på Ankara flyplass, Tyrkia

Tyrkia er et av europeernes favorittreisemål, der man kan oppleve både historiske attraksjoner og sol og sommer under et og samme opphold. Med leiebil fra Ankara flyplass kan du selv velge de mest fristende attraksjonene for deg, og Sixt sørger for å skaffe deg rimelige biler av høy kvalitet. Velg mellom bensingjerrige økonomibiler og brukervennlige familiebiler, og få 40 mil kjørelengde inkludert i prisen på samtlige modeller. Lokasjonstillegg og ekstra forsikringer er også alltid inkludert, og du kan velge andre tilleggsgoder eller oppgraderinger for å tilpasse leiebilen til dine reiseplaner.

Hvordan skaffe leiebil på Ankara flyplass?

Flyplassen går også under navnet Esenboğa lufthavn (ESB) og ligger litt over 20 kilometer nordøst for Ankara bysentrum. Dermed kan det ta sin tid hvis du er avhengig av kollektivtrafikk for å komme til din destinasjon, mens en leiebil gjør at du slipper å bry deg om rutetider. Sixt sin filial ligger logisk plassert i ankomsthallen, der du vil oppleve førsteklasses service. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil fra Ankara flyplass

For moderne arkitektur kan du kjøre til Atakule fjernsynstårn, med en egen utkikksetasje og restaurant på toppen som gir deg glimrende utsikt. Hamamönü er et av de mest interessante stedene i Tyrkias hovedstad — et nabolag med trehus, trange smug og historiske bygninger. Museer finnes det mange av, som Ankara luftfartsmuseum og Vitenskap- og teknologimuseet for å nevne noen av dem. Haci Bayram moské som ble påbegynt i 1427 er også et syn som er vel verdt å få med seg. Kom deg til Kuğulu-parken for å oppleve ro og fred mens du betrakter de grasiøse svanene som seiler på vannet. La Sixt bilutleie på Ankara flyplass ordne med alt du trenger for en komplett leiebilopplevelse i Tyrkia.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 23:00
Helligdag08:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Ankara Flyplass ESB Arrival Hall 06000 Ankara 40.128056, 32.995000 +90-2162665101

Sixtstasjon Ankara Flyplass ESB

Arrival Hall
06000 Ankara
 
Telefon +90-2162665101

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service