Bilutleie på Prague Sentralbanestasjon

 

Mest populære i Prague Sentralbanestasjon

*Prisene ble beregnet den 07.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Prague Sentralbanestasjon som starter den 14.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Prague Sentralbanestasjon-stasjon

Adresse

Wilsonova 300/8, 120 00 Praha 2, Tsjekkia
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
08:00 - 20:00
Helligdager
08:00 - 20:00

Våre tjenester ved Prague Sentralbanestasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt sin filial for bilutleie på Praha sentralbanestasjon ligger godt plassert ved Tsjekkias viktigste knutepunkt for offentlig transport. Stasjonsbygget er en opplevelse i seg selv, med sine utsmykninger og tallrike butikker. Når du møter opp ved skranken vår, vil du snart kunne komme i gang med leiebiloppholdet i hjertet av Tsjekkia. Det går raskt med tog eller buss fra Praha flyplass til sentralbanestasjonen, og det er trikkeholdeplasser også bare en kort spasertur unna sentralbanestasjon. Fra du har satt deg bak rattet er det kort avstand til attraksjoner som Praha Statsopera og gamlebyen, som fort vil tømme minnebrikken på fotoapparatet ditt. Dersom det er ditt første besøk til denne storbyen, kan våre lokalkjente ansatte hjelpe deg med tips for tradisjonelle spisesteder og billige shoppingmuligheter.
Hvordan skaffe leiebil på Praha sentralbanestasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Praha sentralbanestasjon?

Enten dere er mange eller få, er det enkelt å finne en leiebil fra Praha sentralbanestasjon som passer deres reiseplaner. Velg blant kategorier som familiebiler til dagligdags bruk, gunstige økonomibiler, 4x4 for all slags terreng, minibusser med nok plass til alle eller sportsbiler som vil vekke oppsikt gatelangs. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Ekstragoder som du alltid er sikret, er blant annet flere forhåndsbetalte forsikringer og fri kjørelengde for at du skal slippe å holde øye med kilometertelleren. Dersom du trenger ekstrautstyr, har vi flere oppgraderinger som GPS og barnesete som du enkelt kan bestille fra våre nettsider. Sixt bilutleie på Praha sentralbanestasjon venter på å få gitt deg nøklene i hånden.
Show more

Greit å vite når du leier på Prague Sentralbanestasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Prague Sentralbanestasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Prague Sentralbanestasjon må du være minst 20 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Prague Sentralbanestasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Prague Sentralbanestasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 298 anmeldelser
Veien til Sixt
(4,8)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)
Kjøretøyet
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanlige spørsmål om leie på Prague Sentralbanestasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Prague Sentralbanestasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Prague Sentralbanestasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Prague Sentralbanestasjon

Vis mer