Bilutleie
Mosnov
Kollaps
Tsjekkia // Mosnov
Endre personlige detaljer

Leiebil Mosnov: Sixt Bilutleie online

Mosnov er et lite tettsted i østre Tsjekkia som huser Ostrava flyplass (OSR), som gjør dette stedet svært lett tilgjengelig og landsbyen er også godt tilknyttet landets veinett forøvrig. Her finner du flere hoteller nær flyplassen, som utgjør en praktisk startbase for å utforske dette området nærmere. I Mosnov vil du oppleve en mer tilbakelent atmosfære enn i storbyene, samtidig som en leiebil i Mosnov enkelt tar deg ut på lengre ekskursjoner om du skulle ønske dette. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler, økonomibiler, minibusser eller luksusbiler til noen av bransjens beste priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Mosnov!

 
 • Ostrava Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Mosnov 401
  742 51 Mosnov

  Ma. - Fr.08:00 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Mosnov?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon i området og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Vi gir deg alltid kollisjonsbeskyttelse og tredjepartsforsikring inkludert, og med fri kjørelengde kan du ta rundturer i hele Tsjekkia hvis dette skulle være ønskelig. På våre brukervennlige nettsider kan du velge flere praktiske tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør, og bilen kan leveres tilbake når som helst på døgnet. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Mosnov

Kjør rundt i Mosnov og omegn mens du tar innover deg det vakre åkerlandskapet, som strekker seg over hauger og åser så langt du kan se. I samme området vil du også komme over flere sjarmerende små landsbyer som Sedlnice og Studenka hvor du kan oppleve en ekte, tsjekkisk atmosfære. Ta også den korte kjøreturen nordover til den nærmeste byen Ostrava, som har masse spennende å by på, eller ta en dagstur til Slovakia eller Polen, der byer som Krakow og Katowice ligger i rimelig kjøreavstand. Se det beste av det østre Tsjekkia med Sixt bilutleie i Mosnov.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service