Bilutleie
Brno Flyplass
Kollaps
Tsjekkia // Brno // Brno Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Brno Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Letiste Brno-Turany 1
  627 00 Brno CZ +420-724747200
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BRQ
Åpningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Gjør ditt opphold i det sørøstlige Tsjekkia enkelt med en leiebil fra Brno flyplass. Hos Sixt kan du velge blant et bredt spekter av kjøretøy for alle typer reisende. Her tilbyr vi nemlig kategoriene sedaner og stasjonsvogner for kjernefamilien og par, solide 4x4, varebiler for deg som har mye å frakte eller premiumbiler med ekstra høy kjørekomfort. Vi har ekstra mange goder inkludert for deg, for eksempel fri kjørelengde og flere forsikringer som lar deg kjøre lange turer uten å tenke på antall tilbakelagte kilometer. I tillegg kan du bestille andre nyttige oppgraderinger som barnesete og GPS for et mindre ekstrabeløp. Sixt bilutleie på Brno flyplass er det ideelle valget for ditt opphold i Tsjekkia.

Hvordan leie bil på Brno flyplass

Brno flyplass (BRQ), også kjent som Brno-Tuřany lufthavn, er den nest største flyplassen i Tsjekkia. Det tar omtrent 20 minutter å komme seg inn til bysentrum, og derfor er det spesielt praktisk å hente leiebilen på Brno flyplass like etter ankomst. Sixt sine vennlige medarbeidere vil ekspedere deg raskt og effektivt og besvare alle spørsmål du måtte ha om leiebilforholdet eller gi deg eventuelle lokale reisetips. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Opplev en av Tsjekkias største byer

Tsjekkia er et land som er fullt av momumenter og bygninger fra middelalderen, og mye av dette kan du få en smakebit av i Brno. Her finner du selvsagt flere praktfulle kirker og katedraler som er fulle av historie, og den kjente krypten Capuchin er også verdt å få med seg. Det er også mange spennende museer å besøke, hvor Moravian vitenskapssenter og Mendel museum er noen av de mest bemerkelsesverdige. Med leiebil fra Brno flyplass har du også et godt utgangspunkt for å oppleve mer av Tsjekkias nest største by og omegn.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Brno Flyplass BRQ Letiste Brno-Turany 1 627 00 Brno 49.154852, 16.692385 +420-724747200

Sixtstasjon Brno Flyplass BRQ

Letiste Brno-Turany 1
627 00 Brno
 
Telefon +420-724747200

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service