Bilutleie
Crown Point
Kollaps
Trinidad og Tobago // Crown Point
Endre personlige detaljer

Leiebil Crown Point: Sixt Bilutleie online

Det paradisiske Karibien vil vise seg fra sin beste side dersom du bestiller en leiebil i Crown Point. Herfra har du full tilgang til hele Tobago med sine mange strender og luksuriøse hoteller, og det er også mye flott landskap du kan få med deg dersom du bruker litt tid på å utforske området med kjøretøyet ditt. I utvalget vårt finner du praktiske sedaner, minibusser dersom dere er mange på tur, premiummodeller eller 4x4 som ligger godt på veien. Med fri kjørelengde inkludert hos Sixt bilutleie i Trinidad og Tobago kan du se alt stedet har å by på.

 
 • Tobago A.N.R. Robinson AP

  Sixt Bilutleie
  Airport Connector Road
  . Crown Point

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan kan du ordne leiebil på Crown Point?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Crown Point og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vår filial ligger på ANR Robinson flyplass (TAB) siden de fleste kommer til Crown Point med fly, og det er ikke vanskelig å finne oss, siden terminalen er av beskjeden størrelse. Du kan ordne med tilleggstjenester som navigasjonssystem så du lett finner den beste strandlinjen i Crown Point, og air condition blir godt å ha når du setter deg inn i en glovarm bil. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt livet med leiebil i Crown Point

Fra Crown Point er det kort avstand til de herlige strendene som kunne ha vært tatt rett ut fra et postkort, og Trinidad og Tobago har en eksotisk atmosfære du kan ta innover deg. På Pigeon`s Point kan du kjøre på jetski og drive med brettseiling, og når du har ditt eget kjøretøy, bestemmer du selv hvor lenge du vil oppholde deg ved sjøen før du kjører videre til nærmeste hotell eller spisested. Sixt bilutleie på Crown Point har alt du trenger for et uforglemmelig opphold.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service