Bilutleie
Ubon Ratchathani
Kollaps
Thailand // Ubon Ratchathani
Endre personlige detaljer

Leiebil Ubon Ratchathani: Sixt Bilutleie online

Ubon Ratchathani ligger i det østlige Thailand og er bygd rundt landets nest lengste elv. Dette er stedet å besøke hvis du vil oppleve noe annet enn badeliv og turistdestinasjoner, og beboerne her er stolte av sin kultur og levestil. Flere steder kan du finne håndverkere som lager ekte silke, og maten er godt krydret og svært smakfull. Med leiebil i Ubon Ratchathani er det enkelt å se hele denne regionen som grenser mot Laos i øst og Kambodsja i sør. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler og økonomibiler til svært gunstige priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Ubon Ratchathani!

 
 • Ubon Ratchathani Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Thepyotee Road
  34000 Muang

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Ubon Ratchathani?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Ubon Ratchathani flyplass (UBP) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Kjør ubekymret rundt mens du får fullt utbytte av fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller, og air condition er alltid en nødvendighet på disse breddegrader. På våre brukervennlige nettsider kan du velge andre praktiske tilleggsgoder som passer til ditt reiseformål. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ubon Ratchathani

Ubon Ratchathani er, som mange andre steder i Thailand, full av gamle, sagnomsuste templer som du lett kan bevege deg mellom med eget kjøretøy. De fleste har detaljerte utskjæringer og utsmykninger som er verdt å ta nærmere i øyesyn. Provinsen har sterke buddhistiske røtter, og derfor også en rekke templer og kloster. Besøk gjerne det unike skogsklosteret Wat Nong Pah Pong eller det nyere tempelet Wat Nong Bua som ligger i sentrum av byen. Mange flotte nasjonalparker blir lett å komme seg til når du disponerer leiebil, og gå ikke glipp av Thung Si Muang Park i bysentrum med flere attraksjoner. Med Sixt bilutleie i Ubon Ratchathani kan du oppleve alt som det østlige Thailand har å by på.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service