Bilutleie
Surat Thani
Kollaps
Thailand // Surat Thani
Endre personlige detaljer

Leiebil Surat Thani: Sixt Bilutleie online

Surat Thani med omtrent 125 000 innbyggere ligger på den paradisiske Malayahalvøya som utgjør det sørlige Thailand. Her får du ekte sydhavsfølelse ved å ligge på strendene med palmetrær, og vannet holder året rundt en deilig badetemperatur. Med leiebil i Surat Thani er du fri til å se alt som denne provinsen kan by på, og hos Sixt finner du et utvalg kjøretøy i kategorier som økonomibiler og familiebiler til konkurransedyktige priser. Velkommen til Sixt bilutleie i Surat Thani!

 
 • Surat Thani Flyplass
  Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
  84130 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Surat Thani Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
  84130 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Surat Thani?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Surat Thani flyplass (URT) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelig her. Med alle våre modeller får du fri kjørelengde med på kjøpet, og air condition er stort sett også alltid inkludert. Dermed har du gode forutsetninger for å dra ut på lange ekskursjoner på denne spesielle halvøya, uten å bekymre deg for solsteiken og hvor mange kilometer du har lagt bak deg. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og barnesete kan forhåndsbestilles på våre nettsider. Sixt sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Surat Thani

Surat Thani-provinsen er kjent for sine fargerike kinesiske templer, og mens du vandrer gatelangs, vil du se mange salgsboder som selger ekte lokale matretter. Kjør langs kysten og finn ditt eget strandparadis litt utenfor allfarvei, og nyt stillheten og det vakre blå havet her i Siambukten. Gå for all del ikke glipp av de grønne øyene like utenfor kysten som utgjør Ang Thong nasjonalpark. Namtok Vibhavadis er en vakker foss som tiltrekker seg mange skuelystne, og Phumriang landsby er en unik fiskerlandsby med sitt eget særpreg. Sixt bilutleie i Surat Thani lar deg lene deg tilbake og nyte livet i Thailand.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service