Bilutleie
Phuket
Kollaps
Thailand // Phuket
Endre personlige detaljer

Leiebil Phuket: Sixt Bilutleie online

Phuket er Thailands største øyprovins og en spesielt ettertraktet feriedestinasjon med sine vakre strender, dykkerfasiliteter og vibrerende nattliv. For å få det meste ut av dette øyriket, lønner deg seg med en leiebil på Phuket. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd om hva du kan oppleve på øyene, og hos Sixt bilutleie på Phuket kan du velge blant bilmodeller i kategoriene sedan og 4x4 om du tenker deg ut på litt lengre eventyr.

 
 • Phuket Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Phuket/InterContinental Resort

  Sixt Bilutleie
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Phuket

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie på Phuket og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Som Thailands største øy, som dekker hele 800 kvadratkilometer, kan du glede deg over fri kjørelengde og tredjepartsforsikring som følger med alle våre modeller. Air condition er også en selvfølgelighet og vil garantert bli hyppig brukt i det tropiske klimaet. Bestill GPS eller barnesete hvis du reiser med barn på våre nettsider. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilen som du har reservert på forhånd, men en bil i samme kategori vil naturligvis stå tilgjengelig for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Phuket

Med leiebil på Phuket er du helt klart bedre rustet til å oppleve mest mulig av dette unike øyriket i Sør-Thailand. Her kan du nyte vakre strender som Patong Beach eller dra ut på mer eventyrlige oppdagelsesreiser som til Sirinat Nasjonalpark eller kalksteinklippene med sine mystiske grotter i nord. Ta gjerne bilen til et av øyas mange utkikkspunkt, hvor du sannsynligvis også vil kunne få øye på den karakteristiske «Big Buddah»-statuen på Nakkerd Hills. Wat Chalong er et av Phukets viktigste templer som besøkes av tusenvis hvert år. Om tiden strekker til, er en tur til en av de nærliggende paradisøyene å anbefale. Med Sixt bilutleie på Phuket, får du mer ut av ditt opphold på en av Thailands mest populære øyer.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service