Bilutleie
Krabi Int. Flyplass
Kollaps
Thailand // Krabi // Krabi Int. Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Krabi internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi TH +66-851112244
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: KBV
Åpningstider
Ma. - Sø.08:00 - 19:00
Helligdag08:00 - 19:00
 
 

Vil du kjøre rundt på egen hånd i et av Thailands mest populære ferieområder? Da er vi det rette valget for deg. Sixt tilbyr leiebiler på Krabi internasjonale flyplass i beste kvalitet og til noen av bransjens rimeligste priser. Kategoriene du kan velge mellom her er økonomiske sedaner eller solide 4x4 som enkelt tar deg frem i ulendt terreng. Du kan besøke mange innbydende destinasjoner helt uten å tenke på tilbakelagte kilometer ettersom alle våre modeller leveres med fri kjørelengde, og tredjepartforsikring er alltid inkludert i prisen. For en enda mer komfortabel biltur tilbyr vi oppgraderinger som GPS og barnesete til junior. Sixt bilutleie på Krabi internasjonale flyplass venter på din bestilling.

Hvordan leie bil på Krabi internasjonale flyplass?

Krabi internasjonale flyplass (KBV) tar imot rundt 4 millioner reisende hvert år. Med flyplassens strategiske plassering, kun ti minutters kjøretur fra Krabi by, vil du raskt komme i gang med din ferie. Sixt sin skranke ligger hendig plassert innenfor flyplassområdet, og ikke nøl med å spørre våre vennlige ansatte om lokale reisetips eller veibeskrivelse til ditt bestemmelsessted. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Utforsk en av Thailands heteste feriedestinasjoner

Krabi er et ferieparadis av de sjeldne, og med en leiebil fra Krabi internasjonale flyplass vil ditt opphold bli enda mer behagelig for deg og resten av reisefølget. Byen er et godt utgangspunkt for å utforske det vakre kystområdet i det sørlige Thailand, og i dette området finner du en rekke flotte templer og helligdommer som er verdt en visitt. Kjør ut til kysten og besøk den paradisiske Maya-bukten, en strand omkranset av bratte, skogkledde klipper. I Ko Lanta nasjonalpark vil du finne mange nydelige steder der du kan sole deg og bade eller bedrive aktiviteter som kajakk og snorkling. Sixt bilutleie på Krabi internasjonale flyplass er inngangsporten til din drømmeferie.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.08:00 - 19:00
Helligdag08:00 - 19:00

Kontakt

Sixtstasjon Krabi Int. Flyplass KBV T1/1st Floor Int. Arrival Hall 81130 Krabi 8.097215, 98.978598 +66-851112244

Sixtstasjon Krabi Int. Flyplass KBV

T1/1st Floor Int. Arrival Hall
81130 Krabi
 
Telefon +66-851112244

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service