Bilutleie
Krabi
Kollaps
Thailand // Krabi
Endre personlige detaljer

Leiebil Krabi: Sixt Bilutleie online

Krabi ligger i det sydlige Thailand på Malayahalvøya, der det er behagelige badetemperaturer året rundt. Med leiebil i Krabi kan du se mer av hovedstaden i Krabi-provinsen og de omkringliggende områdene. Hos Sixt kan du velge blant et utvalg kjøretøy i kategorier som familiebiler og økonomibiler som stort sett passer alle formål. Velkommen til Sixt bilutleie i Krabi!

 
 • Krabi Int. Flyplass

  Sixt Bilutleie
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Krabi?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Krabi internasjonale flyplass (KBV) og hvilke ekstratjenestene som er tilgjengelige her. Nyt godt av fri kjørelengde som kommer med samtlige modeller og gjør hele det sørlige Thailand tilgjengelig for deg og ditt reisefølge. Air condition er nødvendig for at du ikke skal smelte bort i det tropiske klimaet, og Sixt sine biler er alltid forsikret. På våre nettsider kan du velge andre nyttige tilleggsgoder som ekstra sjåfør og GPS. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Krabi

I Krabi-provinsen er det ikke noe problem å finne et eget strandparadis ettersom det kryr av badestrender, flere med bratte klipper og små øyer like ved. Kast deg ut i det klare blå vannet hvor du kan snorkle blant eksotiske fiskearter. Landskapet inne i landet er også betagende, med helt flat skogmark avbrutt av små, skogkledde topper som kneiser over landskapet. Kjør til Phanom Bencha nasjonalpark for å oppleve det vakre landskapet, og få med deg Huay Toh-fossen med hele 11 hyller. Ta bilen til Emerald Pool med sin grønne farge som skyldes det mineralrike vannet, og lei en båt fra kysten for å utforske de mange øyene i Andamanhavet. Sixt bilutleie i Krabi ønsker velkommen til ditt Thailand-eventyr.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service