Bilutleie
Chiang Mai
Kollaps
Thailand // Chiang Mai
Endre personlige detaljer

Leiebil Chiang Mai: Sixt Bilutleie online

Chiang Mai regnes som det nordlige Thailands hovedstad og ligger ved foten av de mektige Himalayafjellene. Dermed er landskapet svært vilt og vakkert, og du finner en helt annen atmosfære i Chiang Mai enn i millionbyen Bangkok 800 kilometer sør. Her finner du bymurer med vollgraver, skogdekte åser og naturligvis gamle buddhisttempler. Med leiebil i Chiang Mai står du fritt til å oppdage resten av det nordlige Thailand. Hos Sixt kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy i kategorier som bensingjerrige økonomibiler eller robuste firehjulstrekkere. Velkommen til Sixt bilutleie i Chiang Mai!

 
 • Chiang Mai Flyplass
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Chiang Mai Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil i Chiang Mai?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon på Chiang Mai flyplass (CNX) og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde kan du ta turen til nasjonalparken Doi Suthep i de mektige Thanon Thong Chai-fjellene som er en forlengelse av den berømte Himalaya-fjellkjeden. De fleste av våre modeller har også air condition inkludert som garantert vil bli mye brukt i dette varme og fuktige klimaet. På våre nettsider kan du velge andre praktiske tilleggsgoder som ekstra forsikring og GPS. Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Chiang Mai

Gjør god nytte av kjøretøyet ditt ved å komme deg til templet Wat Prathat, som ligger en kort kjøretur fra sentrum og befinner seg over 1 000 høydemeter over havet. Her blir du belønnet med storslått utsikt og opplevelsen av vakre utsmykninger i tempelgårdene. Innenfor de gamle bymurene i Chiang Mai finner du også mange sagnomsuste templer, og byen har mange interessante museer. Ta hele familien med til dyrehagen og akvariet, og Chiang Mai har flere vakre blomsterhager og botaniske hager som er en fryd for øyet. Prøv Sixt bilutleie i Chiang Mai for å se om vi lever opp til vårt gode rykte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service