Bilutleie
Bangkok Suvarnabhumi Flyplass
Kollaps
Thailand // Bangkok // Bangkok Suvarnabhumi Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Bangkok Suvarnabhumi Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
  10540 Samut Prakan TH +66-869094422
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: BKK
Åpningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi flyplass, Thailand

Det er svært enkelt å skaffe seg en leiebil fra Sixt straks du har landet på Bangkok Suvarnabhumi flyplass (BKK). Du kan velge blant kjøretøy fra kategorier som familiebiler, økonomibiler, SUV og 4x4, eller minibuss dersom dere har behov for mange seter. Vi har også sportsbiler og cabrioleter for den helt spesielle kjøreopplevelsen. Bangkok er en by av betraktelig størrelse, og derfor vil ubegrenset kjørelengde komme godt med. Du kan også skreddersy leiebilen ved å bestille tilleggsgoder som garantert GPS eller barnesete til minstemann i følget.

Hvordan skaffe leiebil på Bangkok Suvarnabhumi flyplass?

Flyplassen er også kjent som Bangkok internasjonale lufthavn og ligger omtrent 25 kilometer unna bykjernen. Dette gjør det svært praktisk å hente din leiebil fra vår filial for bilutleie på Bangkok Suvarnabhumi flyplass slik at du når din destinasjon så raskt som mulig. Flyplassen har sitt eget leiebilområde der du vil finne vår oransje skranke, og du vil bli effektivt geleidet til stedet hvor kjøretøyet venter på deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Bangkok

Bangkok kan by på underholdning og opplevelser for hele familien. Med leiebil fra Bangkok Suvarnabhumi flyplass kan du enkelt ta deg til Siam Ocean World, et av Asias største akvarium med undervannstunnel og 4D-kino som noen av attraksjonene. For shopping er det populært å velge kjøpesenteret MBK, som har rundt 2 500 forskjellige butikker og boder der du kan få kjøpt stort sett alt du kan tenke deg. Ta også turen til Lumphini-parken, den største i sentrum, som gir deg et avbrekk fra betong og glass. For en bedagelig turopplevelse kan du ta en kanaltur og se Bangkok fra elvesiden, og da vil du også kunne oppleve de kjente flytende markedene på nært hold. Bare fantasien setter grenser for hva som er mulig med Sixt leiebil fra Bangkok Suvarnabhumi flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt

Sixtstasjon Bangkok Suvarnabhumi Flyplass BKK 999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang 10540 Samut Prakan 13.692691, 100.750637 +66-869094422

Sixtstasjon Bangkok Suvarnabhumi Flyplass BKK

999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
10540 Samut Prakan
 
Telefon +66-869094422

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4
 • Lastebiler/Varebiler

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service