Bilutleie
Tranås
Kollaps
Sverige // Tranås
Endre personlige detaljer

Leiebil Tranås: Sixt Bilutleie online

Et steinkast i hver sin retning fra togstasjonen ligger Sixt sine to filialer i den harmoniske, smålandske byen Tranås i Sverige. Leier du bil i Tranås, sikrer du deg den enkleste og mest komfortable måten å oppleve noe av Smålands ypperste kultur- og naturopplevelser på. Hos Sixt bilutleie i Tranås har vi sørget for et bredt utvalg av moderne og pålitelige kjøretøy som kan møte enhver reisendes behov og lommebok. Velg mellom prisgunstige sedaner for par eller små familier, brukervennlige stasjonsvogner til hverdagslig bruk og romslige minibusser for større reisefølger.

 
 • Tranas Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Tranås Järnvägsstation
  57333 Tranås

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Oppdag Tranås slik det passer deg

Uansett hvilken av våre to filialer i Tranås du velger å oppsøke, vil våre vennlige og profesjonelle ansatte ta godt hånd om deg og vise deg til kjøretøyet ditt så snart avtalen er signert. Det er verdt å være oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. Hos Sixt sørger vi imidlertid alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket. Noe av det som gjør det så smidig og gunstig å bruke Sixt, er at vi uten unntak setter din komfort og trygghet i sentrum. Ekempelvis kommer samtlige av våre leiebiler i Tranås med grunnleggende forsikringer og ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. Avhengig av lengden på turen du planlegger i Sverige, kan det lønne seg med GPS og ekstra fører. Dette og andre tilleggstjenester kan du bestille etter ønske og behov.

Natur og kultur i herlig samspill

Med egen leiebil i Tranås får du tilgang på alt byen har å by på av naturopplevelser og kulturtilbud. De mest attraktive severdighetene inkluderer det kulturhistoriske miljøet rundt jaktslottet Brahälla med utsikt over innsjøen Sommen og Eriksbergs museum i sentrum. Et annet populært stopp for besøkende er Gamlebyen Hultet der du får kultur, historie og natur på en gang. Under ti minutters kjøring sørover fra sentrum finner du det legendariske Gripenbergs slott, Säby kirke og den mystiske urskogen Holaveden som pleide å være et tilholdssted for røvere.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service