Bilutleie
Sundsvall
Kollaps
Sverige // Sundsvall
Endre personlige detaljer

Leiebil Sundsvall: Sixt Bilutleie online

Trenger du en leiebil i Sundsvall, er du kommet til rette sted, siden vi har noen av de beste prisene på markedet og en topp moderne bilpark med pålitelige kjøretøy. Siden vi alltid er opptatt av å gi kundene våre fleksibilitet, kan du levere bilen tilbake etter avtale når som helst på begge filialene våre, og du finner oss på Sundsvall flyplass (SDL) og sentralstasjonen. I utvalget vårt finner du solide SUV-modeller, brukervennlige familiebiler, varebiler dersom det er mye som skal fraktes, og alle våre kjøretøy er av premium kvalitet. Det er air condition i samtlige modeller for et behagelig klima i kupeen.

 
 • Sundsvall Midlanda Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Skeppsholmen
  861 83 Timrå

  Ma. - Fr.07:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Sundsvall Sentralbanestasjon

  Sixt Bilutleie
  Norra Järnvägsgatan 1
  852 31 Sundsvall

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne med leiebil i Sundsvall

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Sundsvall og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er flere avgifter og forsikringer medberegnet i prisen så du slipper uforutsette ekstrautgifter, og våre aller fleste kjøretøy gir deg fri kjørelengde. Vi har også tilleggstjenester som GPS for enkel navigasjon, og ekstra sjåførtillatelse så flere kan dele på kjøringen langs Sveriges østkyst. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Sundsvall

Sundsvall ligger omtrent midt i Sverige med kort avstand til flere spennende steder, og kjører du mot vest lenger inn i Sverige, er det mye skog og innsjøer som innbyr til eventyr. Kjør litt nordover til den flotte øye Alnön der du finner mange småsamfunn og pittoresk landskap, og kjører du langs kysten, vil du se mange flotte restauranter og golfbaner spredt omkring. Ta også turen over den lange og moderne Sundsvallbroen for å få god utsikt over bykjernen. Sixt bilutleie i Sundsvall er klar til å behandle bestillingen din.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service