Bilutleie i Söderköping

 

Våre tjenester ved Söderköping

Stressfri reise med leiebil fra Sixt

Stressfri reise med leiebil fra Sixt

Enten du er ute etter en avslappende helg i Söderköping med familien eller er på reise med kollegaene dine, kan vi hos Sixt bidra til å gjøre turen så komfortabel og praktisk som overhodet mulig. Her finner du sjarmerende småbyidyll langs den vakre Göta kanal som renner gjennom byen. Hos Sixt bilutleie i Söderköping kan du plukke kjøretøy fra øverste hylle takket være vår moderne og jevnlig oppdaterte bilflåte. Vårt utvalg av leiebiler i Söderköping omfatter rimelige økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner, robuste SUV-modeller, raske sportsbiler og minibusser med ekstra plass for et større reisefølge. Sixt sin filial i Söderköping er enkel å lokalisere langs motorveien ved Walls bilplåt. Her vil våre vennlige og erfarne medarbeidere overrekke deg nøkkelen etter at leiekontrakten er signert. Vi sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men kan ikke garantere deg en konkret modell. Fordelen med å booke en av våre leiebiler i Söderköping er mange. Vi har blant annet inkludert fri kjørelengde i prisen på samtlige av våre bilmodeller for at du skal slippe å bekymre deg for tilbakelagte avstander. Videre får du både CTI- og tredjepartforsikring med på kjøpet når du leier bil hos oss. Du kan også optimalisere kjøreopplevelsen med gunstige tilleggstjenester som GPS og registrering av ekstra fører.
Utforsk øygrupper og middelalderbyer

Utforsk øygrupper og middelalderbyer

Blant stedene du bør besøke når du leier bil i Söderköping, er Anna skjærgård blant de vakreste. Fra de mange små og idylliske øyene kan du bade fra klipper, ta en båttur eller padle kajakk. I byen ligger det romantiske Drothemskvartalet der byens middelalderstil er godt ivaretatt. Middelaldersentrumet byr fra tid til annen på utstillinger om byens historie, og på det lille Capella Ecumenica kan du oppleve et svensk økumenisk kirkesamfunn med lange tradisjoner.
Show more

Greit å vite når du leier i Söderköping

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Söderköping.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Söderköping?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Söderköping. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Söderköping?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 9 anmeldelser
Kjøretøyretur
(5,0)
Service under og etter utleien
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie i Söderköping

Kan jeg bestille en langtidsleie i Söderköping?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Söderköping?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Söderköping

Vis mer