Bilutleie
Söderköping
Kollaps
Sverige // Söderköping
Endre personlige detaljer

Leiebil Söderköping: Sixt Bilutleie online

Enten du er ute etter en avslappende helg i Söderköping med familien eller er på reise med kollegaene dine, kan vi hos Sixt bidra til å gjøre turen så komfortabel og praktisk som overhodet mulig. Her finner du sjarmerende småbyidyll langs den vakre Göta kanal som renner gjennom byen. Hos Sixt bilutleie i Söderköping kan du plukke kjøretøy fra øverste hylle takket være vår moderne og jevnlig oppdaterte bilflåte. Vårt utvalg av leiebiler i Söderköping omfatter rimelige økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner, robuste SUV-modeller, raske sportsbiler og minibusser med ekstra plass for et større reisefølge.

 
 • Söderköping/Walls bilplåt

  Sixt Bilutleie
  Albogaleden 2
  614 31 Söderköping

  Ma. - Fr.09:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Stressfri reise med leiebil fra Sixt

Sixt sin filial i Söderköping er enkel å lokalisere langs motorveien ved Walls bilplåt. Her vil våre vennlige og erfarne medarbeidere overrekke deg nøkkelen etter at leiekontrakten er signert. Vi sørger alltid for at du får en bil i den kategorien du har booket, men kan ikke garantere deg en konkret modell. Fordelen med å booke en av våre leiebiler i Söderköping er mange. Vi har blant annet inkludert fri kjørelengde i prisen på samtlige av våre bilmodeller for at du skal slippe å bekymre deg for tilbakelagte avstander. Videre får du både CTI- og tredjepartforsikring med på kjøpet når du leier bil hos oss. Du kan også optimalisere kjøreopplevelsen med gunstige tilleggstjenester som GPS og registrering av ekstra fører.

Utforsk øygrupper og middelalderbyer

Blant stedene du bør besøke når du leier bil i Söderköping, er Anna skjærgård blant de vakreste. Fra de mange små og idylliske øyene kan du bade fra klipper, ta en båttur eller padle kajakk. I byen ligger det romantiske Drothemskvartalet der byens middelalderstil er godt ivaretatt. Middelaldersentrumet byr fra tid til annen på utstillinger om byens historie, og på det lille Capella Ecumenica kan du oppleve et svensk økumenisk kirkesamfunn med lange tradisjoner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service