Bilutleie
Ronneby
Kollaps
Sverige // Ronneby
Endre personlige detaljer

Leiebil Ronneby: Sixt Bilutleie online

Har du lyst til å oppleve ekte sommeridyll, bør du absolutt vurdere å leie et kjøretøy fra Sixt bilutleie i Ronneby. På dette stedet får du nemlig tilgang til den vakre skjærgården som ligger langs Sveriges sørspiss, og både Ronneby sentrum og Ronnebyhamn mot sør er full av sjarme. I utvalget vårt kan du velge blant familiebiler, 4x4 med godt veigrep, minibusser så setemangel aldri blir et tema eller luksusmodeller for noe helt spesielt. Du får fri kjørelengde uansett hvilket kjøretøy du velger, og dermed kan du bruke leiebilen din til å se hele Sør-Sverige i all sin prakt. Flere avgifter og forsikringer er også inkludert hos oss.

 
 • Ronneby Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Bredåkravägen 26
  37292 Ronneby

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Enkelt å ordne med leiebil i Ronneby

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Ronneby og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vår filial ligger på Ronneby lufthavn (RNB) slik at det skal bli enkelt å nå frem til oss, og våre imøtekommende ansatte vil besvare alle eventuelle spørsmål. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Vi har også en rekke tilleggstjenester tilgjengelig, deriblant GPS og barnesete til junior.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ronneby

Kjør rundt i Ronneby sentrum og se alle de flotte trehusene som har mye historie bak seg. Spesielt den gamle Direktørvillaen er vel verdt et besøk. Ta familien med til Brunnsbad der alle kan nyte en deilig dukkert og more seg i vannskliene, og du kan nyte vakker glasskunst hvis du besøker stedene der glassblåserne holder til. Kjør til kysten og opplev det fredelige landskapet som vil gi deg ro i sjelen, og det er ikke langt til den unike byen Karlskrona mot øst. Prøv en leiebil i Ronneby for å øke mulighetene dine.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service