Bilutleie
Oxelösund
Kollaps
Sverige // Oxelösund
Endre personlige detaljer

Leiebil Oxelösund: Sixt Bilutleie online

I den unge og kontrastfulle byen Oxelösund i fylket Södermanland er du aldri langt fra havet. Lei en bil i Oxelösund og få enkel tilgang på vakker natur, spennende historiske steder og morsomme aktiviteter for hele familien. Hos Sixt bilutleie i Oxelösund har vi sørget for å ha et bredt utvalg moderne kjøretøy i en rekke ulike kategorier. Velg mellom gunstige økonomibiler, robuste SUV-modeller, brukervennlige familiebiler, raske sportsbiler, romslige minibusser og luksuriøse cabrioleter for en ekstra luftig tur.

 
 • Oxelösund

  Sixt Bilutleie
  Torggatan 4
  613 30 Oxelösund

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Skreddersy din leiebil etter dine behov

Med vår sentrale plassering i Oxelösund er det lett for deg å finne frem til Sixt sin filial uansett hvordan du ankommer byen. Her vil våre erfarne ansatte ta godt vare på deg og få deg på plass bak rattet og ut på tur. Når du velger Sixt, skal du kunne forvente en komfortabel og enkel leiebilopplevelse fra booking til levering av bilen. For å optimalisere din erfaring med å leie bil i Oxelösund har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige av våre modeller. I tillegg kan du nyte tryggheten av tredjepartforsikring og CTI-forsikring uten tilleggskostnader. Vi sørger alltid for at du du får en bil i ønsket kategori, men gjør oppmerksom på at tilgjengelig modeller varierer ved ankomst.

Storslått natur og dyreliv

Leier du bil i Oxelösund, er det mange hyggelige og spennende steder å dra alene eller med hele familien. Havet og skjærgården utgjør selve essensen av byen med dens nære beliggenhet til Östersjöen. Atmosfæren kan oppleves fra kystveien eller på en padletur på vannet. Populære stier går langs Sörmlandsleden og Kulturstigen, og på Femöre naturreservat kan både liten og stor nyte den ville naturen og dyrelivet. For de minste i reisefølget %u2013 eller som en ekstra tvist for gruppe- eller firmaturen %u2013 vil det være svært attraktivt med en tur på Boda Borg der man løser fysiske utfordringer gjennom 24 ulike baner.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service