Bilutleie på Östersund

 

105+ land

109 år med global bilutleie

Premium service

Du er alltid en VIP hos oss

Premium bilflåte

Størst utvalg av premium biler

Helt digitalt

Hopp over lange køer i skranken

Mest populære i Östersund

*Prisene ble beregnet den 01.02.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Östersund som starter den 08.02.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Östersund-stasjon

Adresse

Kyrkgatan 32, 831 31 Östersund, Sverige
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00

Våre tjenester ved Östersund

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vil du reise rundt på egen hånd i Östersund sentrum, bør du absolutt vurdere en leiebil fra Sixt, siden vi er en av de største leiebiltilbyderne på markedet og har over 100 års erfaring i bransjen. Fra Östersund er mulighetene mange, blant annet er det rimelig kjøreavstand til alpinanlegget Åre, og med store innsjøer og fjell i nærheten er det enkelt å bedrive fiske og dra på oppdagelsesturer. Vår filial ligger midt i en stor handelspark der du finner blant annet Jula og Systembolaget, og det er kort vei til E14 som sørger for rask transport videre. Det går fort å ta drosje til Sixt bilutleie i Östersund sentrum dersom du befinner deg i byen, og det er også bussholdeplasser bare et steinkast unna oss.
Hvordan skaffe leiebil i Östersund sentrum?

Hvordan skaffe leiebil i Östersund sentrum?

I bilflåten vår finner du familiebiler, supre sportsbiler, 4x4 som passer bra til langturer, eller minibusser for dere som er mange på tur i Sverige. Fra du møter opp ved skranken, vil du bli godt mottatt og effektivt geleidet frem til stedet der bilen står og venter på deg. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Etter avtale får du muligheten til å levere kjøretøyet tilbake på tidspunktet som måtte passe deg, og du får ekstragoder som tredjepartforsikring samt fri kjørelengde med våre fleste modeller. Du kan også velge å legge til oppgraderinger, som GPS for å slippe kartlesing eller ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis. Det sentrale Sverige er til din disposisjon når du leier bil i Östersund sentrum.
Show more
Greit å vite når du leier på Östersund
Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Östersund?
For å leie en bil med SIXT ved Östersund må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Östersund.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Östersund?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål
Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger
4,8
Basert på 200 anmeldelser
På Sixt-stasjonen
(5,0)
Veien til Sixt
(4,9)
Service under og etter utleien
(4,9)
Vanlige spørsmål om leie på Östersund
Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Östersund?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Östersund?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Östersund

Vis mer