Bilutleie i Ödeshög

 

Våre tjenester ved Ödeshög

Fordelaktige leieavtaler med Sixt

Fordelaktige leieavtaler med Sixt

Den lille byen Ödeshög ved Östersjöen er rik på historiske skatter og friluftsaktiviteter, og er et ypperlig utgangspunkt for deg som skal legge ut på tur på Sveriges veier. For oss hos Sixt er din optimale kjøreopplevelse det som står i sentrum. Hos Sixt bilutleie i Ödeshög får du en leiebil perfekt for akkurat din reise, takket være vårt brede utvalg av moderne kjøretøy. Her kan du velge mellom kompakte økonomibiler, brukervennlige stasjonsvogner og romslige minibusser for dere som reiser i gruppe. Book en skreddersydd leiebil i Ödeshög via Sixt sine hjemmesider og gjør oppdagelsen av Östergötaland til en komfortabel og behagelig opplevelse. Fordelene med å velge en av våre leiebiler i Ödeshög er mange. Når du leier bil hos oss, sikrer du deg utmerket kundeservice og noen av de beste leiebilavtalene på markedet. For å gi deg den optimale erfaringen har vi inkludert fri kjørelengde i prisen på alle våre leiebiler i Ödeshög. På den måten slipper du å bekymre deg for tilbakelagte kilometere og kan nyte reisen. Videre får du både tredjepartforsikring og forsikring mot kollisjon og tyveri. Vi vil som alltid sørge for at du får en bil i ønsket kategori, men merk deg at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.
Unike historiske bygninger og storslagen natur

Unike historiske bygninger og storslagen natur

Ödeshög og områdene rundt er rike på historiske perler i form av kirker, klostre og naturopplevelser. På under 20 minutter fra Sixt sin filial når du for eksempel ruinene av Alvastra kloster. Like nord for det gamle klosteret finner du populære Omberg naturreservat der du kan ta inn på det romantiske Omberg turisthotell. Herfra får du tilgang på omkringliggende turruter, fiske og kanoutleie. Noen kilometer øst for Ombergs høyeste topp Hjässan ligger det også en ziplinepark som kan få det til å kile i magen til hele familien. Litt over en mil nordøst for Ödeshög står en av Sveriges mest legendariske runesteiner, Rökstenen.
Show more

Greit å vite når du leier i Ödeshög

Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Ödeshög.
Kan jeg velge et annet avleveringssted i Ödeshög?
Det er mulig å leie en bil én vei mellom stasjonene for henting i Ödeshög. Gebyr kan påløpe.
Hva trenger jeg for å leie en bil i Ödeshög?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie i Ödeshög

Kan jeg bestille en langtidsleie i Ödeshög?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med leien min i Ödeshög?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our stations in Ödeshög

Vis mer