Bilutleie
Motala
Kollaps
Sverige // Motala
Endre personlige detaljer

Leiebil Motala: Sixt Bilutleie online

Midt i det karakteristiske fylket Östergötaland, der Motalas strøm munner ut i Østersjöen, ligger den naturskjønne havnebyen Motala. Her finner du Sixt sine to filialer for bilutleie. Med egen leiebil i Motala kan du oppleve alt fra vannsport og strandliv til en sterk kultur for motorsport. Ved å velge en av våre kjøretøy sikrer du deg den mest stressfrie og komfortable måten å oppdage Motala og Östergötaland på. Fra vårt utvalg av moderne og pålitelige leiebiler kan du velge mellom gunstige økonomibiler, kompakte stasjonsvogner, kraftige 4x4, raske sportsbiler og romslige vans til større reisefølger.

 
 • Motala Togstasjon

  Sixt Bilutleie
  Platensgatan 34
  591 35 Motala

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø. - Sø.09:00 - 15:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Motala

  Sixt Bilutleie
  Industrigatan 2
  591 60 Motala

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 15:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Reis fleksibelt og komfortabelt med egen leiebil

Enten du ankommer Motala med tog eller på annen måte, er det lett for deg å finne frem til en av våre to filialer. Her vil du treffe våre profesjonelle og vennlige ansatte som med glede hjelper deg å forberede kjøreturen. Hos Sixt er du garantert en bil i den kategorien du har bestilt, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst. For at du skal slippe å tenke på tilbakelagte avstander, har vi inkludert fri kjørelengde i prisen på samtlige av våre leiebiler i Motala. For en optimal opplevelse har vi også inkludert både tredjepartsforsikring og CTI-forsikring i leien.

Opplevelser for enhver smak

Opplevelsene står i kø for deg som leier bil i Motala, enten du er mest interessert i friluftsliv eller motorsport. Rett utenfor byens sentrum finner du en rekke muligheter for sportslige atspredelser som seiling, vindsurfing, kiting og padling. Blant de tjue naturreservatene som omgir byen, er Bromossen og Båsebergskogen blant de mest populære. Flere kompetente og velutstyrte arenaer for møter og konferanser gjør området attraktivt for bedrifter og forretningsreisende også. Kun få minutter unna Motala togstasjon finner du Motala konferansesenter. I naturskjønne omgivelser et kvarter nordøst for Sixt-stasjonen ligger det populære hotellet Högby Spa og Konferens.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service