Bilutleie
Kristianstad
Kollaps
Sverige // Kristianstad
Endre personlige detaljer

Leiebil Kristianstad: Sixt Bilutleie online

Sixt bør være ditt førstevalg dersom du trenger egen leiebil i Kristianstad. Vi kan tilby priser helt i lavsjiktet og moderne kjøretøy som tar deg sikkert frem til din destinasjon i Sverige. Enten du kommer hit i jobbsammenheng eller for en familieferie, kan du uten problemer finne en skreddersydd leiebil til din situasjon. Velg blant økonomibiler for deg med stramt budsjett, familiebiler til vanlig bruk, 4x4 for ekstra veigrep, sportsbiler så du kan bli konge på veien eller minibusser for deg med stort reisefølge. Flere nyttige ekstragoder er medberegnet i prisen, deriblant tredjepartforsikring og veiavgifter.

 
 • Kristianstad Österlen Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Degebergavägen 325
  297 92 Everöd

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kristianstad BMW

  Sixt Bilutleie
  Sävvägen 2
  291 59 Kristianstad

  Ma. - Fr.07:30 - 16:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

Hvordan skaffe leiebil i Kristianstad?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Kristianstad og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Dersom du ankommer med fly, er det enkelt å ordne med leiebil i Kristianstad på vår filial ved flyplassen (KID). Du kan bestille oppgraderinger som ekstra sjåførtillatelse og dieselmotor, og GPS er alltid nyttig å ha i ukjente områder. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Oppdag Kristianstad og omegn med ditt eget kjøretøy

Kristianstad er en svært koselig by midt mellom åkre og innsjøer, og en leiebil er et perfekt fremkomstmiddel når du vil se både byen og kystlinjen i Sør-Sverige. Kom deg til Tivoliparken som er et flott grøntområde like ved elvebredden, og Jernbanemuseet er et eldorado for deg som er interessert i transport. Ta den korte kjøreturen mot sørøst til den sjarmerende byen Åhus, som er spesielt attraktiv om sommeren. Mange kilometer med strandlinje er også tilgjengelige med leiebilen fra Kristianstad. Som et ekstra pluss har Kristianstad en stor golfbane for deg som er interessert i denne avslappende sporten.

 

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service